Kärring sluta gnäll!


2009-10-31 04:48:10
Så slår mig själv på käften, jag valde själv att ta sprutan så nu ska jag fan inte gnälla. MEN kan lova att jag känner mig rätt handikappad på jobbet haaa... hoppas på att ha mindre ont imorgon.

7.37 slirar bussen iväg från gideonsberg mot syster! Hennes "man" ska upp i samma veva som jag kommer, bra d. Då ska jag härrja loss lite med honom. Får hoppas på att jag kan sova också när jag kommer. Snurrar nog mycket tankar imorgon när jag lägger mig ner skulle jag tro.

Ny Mp3 spelare måste jag köpa också, eftersom min blivit snodd. Jävligt värt, kunde ju ha tagit nå med mera värde i tattar jävel.

Och nehepp! det var ingen som stanna kl åt mig i natt, så tick tack tick tack! Då rullar vi på då, Kör baaaa!

nej nu ska jag läsa lite i alla dessa pärmar o kladda lite! Hörs!


Frossa och ont


2009-10-30 15:41:02
ta inte det där jävla vaccinet, helvete!!!! o jag som ska jobba natt hela helgen, har satans ont i armen o skakar och är skit konstig.

Får inte tag i min hundvakt heller, hur löser jag det här?

Imorgon kommer herrn o packar o hämtar sina saker, så jag bor hos syrran i helgen.

Nej nu ska jag ta en dusch, sen ringa upp stoffes mormor som pratat in jordens gulligaste mobil svar <3 mormor märta <3 sen ringa upp stoffes mamma som jag skulle gjort igår egentligen men va så satans sliten så jag baa låg hela dagen! Men föst ska jag ut med hunden! skriver kanske mera i natt! hej på er!

Nej, nej, nej, nej!


2009-10-27 22:54:20
Inte Nuuuuuuuuuuuu! Neeeeeeeeeeeej! Jag orkar inte!


Tänk om jag kunde få stanna av tiden un stund. Då skulle jag stanna av, dra tillbaka tiden till våren sen stanna tiden igen! TÄNK OM, TÄNK OM fanns....

Men nu är det inte så, bara att inse faktum och ta dagen som den kommer. Eller nått, Nej nu ljuger jag för mig själv och er igen. Tycker det är skit jobbigt, Riktigt jävla jobbigt vill bara skrika men till vilken nytta när det ändå inte hörs. Vissa stunder på dagen vill jag gräva min egen grav o hoppa ned o vänta på att nån idiot sätter på locket. Jag gruvar mig redan för Måndags morgonen när jag kommer hem, än är det bara tidig jävla onsdag! jag vill inte inte inte inte!!!!!!

På fredag vid midnatt, om någon kan stanna av tiden så är det läge att göra det just då! eller nej för i helvete stanna av den vid 21.00 så jag inte hinner gå på jobbet!

Kass dag, kasst väder, kasst humör!


2009-10-27 04:21:15
Vakna nog upp på fel sida idag. sov till ca 17.00 men lika trött ändå! Ingen bra dag för mig o inge bra kommer det vara framöver när jagvet vad som väntas komma. Bhua!

Vilken tur att jag jobbar hela hallowen helgen, skulle inte behöva klä ut mig till en häxa för det kommer jag nog vara ändå ska ni se.

Lönen trillade nyss in på kontot o räkningar betalade, så nu e man nästan lika fattig igen! HELVETE hooppas på att få pengarna av stoffe denna månad som jag inte fick förra, det får gå till ett köksbord för stolarna har jag redan köpt!

Det där jävla körkortet måste jag också ta tag i, HATAR att be folk om hjälp hela jävla tiden, men som i nu läget har jag inte så mycket val!

Grannen min hon e underbar, om vi får platts i hennes bil så ska hon hjälpa mig att fixa köksbordet, men med min tur så e d väll säkert slut på lager också!

Nu är det färdig målat o färdig tapetserat i lägenheten, ett tag iaf om jag inte får för mig nå nya ideér. Lätt hänt att det blir så, men då måste det rulla in pengar på kontot också. Får se vad det blir för saker som försvinner o vad som består! hatar att inte veta! men men, vet iaf att han o whille ska dit o börja packa på Lördag. frågan är NÄR ifall jag kan sova hemma lördagmorgonen efter natt arbetet eller om jag ska tvinga in mig någon annanstans!

Usch 40.000 tankar o funderingar, kanske skulle ha tagit en ny tid hos den där jävla kuratorn ändå! Ähhhhh fan jag klarar mig, jag fixar ju allt! Jag e ju hulken blandat med pippi även fast simon säger att jag inte är det! Nu ska ni då få se på fan!!!!

Hungrig e jag som ett djur också, inte käka på hela dagen o halva natten! Får väll se till o foxa nå käk imorgon när jag vaknar o häxan i mig orkar! Ska ringa Mimer också o fråga när jag ska få en ny spis jävel o när elementen ska värmas upp till max. Fan kan juu inte springa omkring med vinterkläder på där hemma! Stackars hund, fryser jag vad gör då inte hon, Jääävlar ja 1000 soänn fattigare blir man väll minst när jag ska på återkontrollen med henne 2´nov! Åhhh jag blir knäpp knäpp knäpp! O så fyller farsan 60 vad köper man till den gubben då?

Ähhhhh FUCK THE PAIN AWAY! Se Ya all!

Vita arkivet!


2009-10-25 21:26:57
Nyss var david här som längt upp tapet i hallen o jag målat fläckarna i taket! Nu ska jag käka sen fylla i vita arkivet! hejjpa

Nu ligger det till så här att!


2009-10-23 00:43:15
Jag vill ha ett spegel tak, hur fixar jag det utan att få speglar rasandes i huvudet på mig?

Min älskade syster!


2009-10-22 21:03:37
Inte ska du sitta där o vara orolig för mig inte, jag klarar mig alltid det vet du! <3



http://missizz.blogg.se/


Nu sitter jag på jobbet igen, sista natten sen ledig helg! Blir bra det här! Imorgon blir det mer tapet på väggarna! lr ja så långt lagret räcker!



Att ljuga för en kurator...


2009-10-22 18:06:47
Är väll inte samma som att ljuga för en präst?


Det gick bra iaf, o hämta stolarna å! Så nu är man några tusen rikstdaler fattigare! Och förrådet full smockat! haha.

Kuratorn imorgon! Jag HATAR dig, er!


2009-10-21 22:46:07

Fyfan för det ni har gjort! Försöker hela tiden syselsätta mig med nå annat för att tänka på nå annat. Men nu kryper natten på och man sitter på jobbet, då kommer tankarna & känslorna ikapp en. Jag hatar er för det ni gjort, det var så fegt. Hur ni kunde trycka ner en person på ett sånt sätt? Speciellt du Christopher du visste mycket väl att det var det värsta sättet du kunde göra det mot mig på, du visste om det. Tack och därför ska jag vara hos en kurator jävel imorgon kl 15 som jag inte äns vill till,

Jag har måla om o pysslat med hela lägenheten för att försöka sudda bort en del, men det går fan inte. När jag låg i sängen igår så tänkte jag bara, visst det blev skit skysst men ingenting känns anorlunda för det. Det kryper i hela kroppen o jag vet fan inte vart jag ska ta vägen så syster fick hämta mig o jag var där o käka och mös en stund! love u!

"bild på vardagsrummet, kass bild men ändå"


om 2 veckor försvinner en massa saker, från förråd och lgh. Saker som har funnits där sen Nov 2005. Allt känns som en konstig dröm, vet inte hur jag ska förklara det. Sån där dröm som man bara vill vakna upp ur helt genom svettig! Jag jobbar natt hela den helgen, så jag får bo hos nån annan för jag fixar det nog inte annars den helgen o ta smällen på måndagen sen e jag ledig 9 dagar igen. Drar väll igång nå nytt renoverings projekt då.

Nej usch fyfan vad jag hatar er!!!!! känner du igen det här " jag vill bara komma hem till er om Madde är hemma, känns fel annars" IN MY FUCKING ASS HOE!!!!!!

Nej nu ska jag ta en cigg och jobba lite!


Hejsan hoppsan!


2009-10-21 18:09:28
Simon säger:
*du är inte Pippi, även fastän du tror det.
ღ.Madde säger:
*hahaha jooo =)
Simon säger:
*nähäääääääääääää

Simon säger:
*bara för att du har stora bröstmuskler är du liksom inte hulken rakt igenom...
ღ.Madde säger:
*hahaa jag kan bli grön o få svarta ögon också =)



Nu börjar mina projekt här hemma ta slut tror jag, Imorgon blir det kurator kl 15 sen o hämta köksstolarna som har kommit, lagomt kul när man ska jobba i natt sen imorgon natt igen! Lite sliten får jag väll vara, det funkar nog!

På fredag kommer david o så körs sista rycket! Förhoppningsvis! =)

Nej nu ska jag vika in lite kläder o bädda sängen innan Jenny kommer o ska passa Zhelda. Blir inge vila innan jobbet idag!

hejjpa

Nu förstår jag dig!


2009-10-19 18:34:21
Varför du hata ditt yrke, fyfan säger jag bara!

Wholla.... nu lite inredning ba, sen klart!


2009-10-18 02:32:50

 

 

 

Kass kvalité men det får ni på köpet!


Färdigtvättat, Färdig sprayat & Spacklat!


2009-10-16 08:27:56
Nu e jag upp med tuppen, ligger här i sängen me min kaffe kopp =)

Nu är det dax att slipa spacklet! Så jävla tråkigt det kommer bli men vad gör man inte för att piffa upp lite! Sen har jag hela vardagsrumet kvar också, men jag böjar med sovrummet. Det är ju min "borg"

Här fär nu lite bilder psrayade & Spacklade väggar! Och några bilder från i Onsdags =)

a

Ny dag, Nya tag!


2009-10-14 08:49:52
Uppe med tuppen. Sitter här med min kaffe kopp och ler =)

Har lite internett ärenden som ska fixas innan det blir 1h morgon promenad =) Sedan vidare till ikea dör att kika lite, fått nån jävla nojja måste vilket som ika efter köksborg men har inte bestämmt om jag vill ha vsart eller mörk brunt! Får se. Beställt fondtapet till sovrummet och ska nog måla dom andra väggarna medans jag ända är igång. Vardagsrummet vill jag också ha ny färg till.

Imorgon har jag tid hos kurator 10.00 och tvättid 11.00 hehe, kör visst ihop sig lite där. Men det ska nog gå!

Nej mina vänner och fiender, dra på smilbanden och upp med humöret! Idag önskar jag alla en toppendag! Kram

Det gör ont i mig, av att veta att det gör ont i dig!


2009-10-12 00:42:34
  • Det gör ont i mig, av att veta att det gör ont i dig, Du vet vem du är! Varför jag bryr mig? När jag borde försöka må bättre själv! Tänker alltid på dom käraste först! Sådan jag är! Finns alltid där, o kommer alltid att göra ♥ Styrke kram!








    Snart 9 dagars ledighet, får hålla tankarna i styr o göra nå annat. Som att supa mig full o sova bort hela dagarna. Ska ringa en jävla massa samtal när jag kommer hem från jobbet imorgon, Läkare för Medicin och tid, Sen lite annat men det tar jag när jag vaknar ist! Måste ner på stan och lämna in mitt anställningsavtal också! Usch va jobbigt det blev nu hehe! men men...

    Nu ska vi ta tag i livet o leta efter ljuset, nu ska vi må bättre o fokusera oss på annat, Life goes on! Ska försöka att inte vara bitter, men det blir jag säkert vissa dagar, så länge jag slipper se hon boven i dramat!

    Nu ska det jobbas! Kram!



    TÄNK POSITIVT!

    Säg till dig själv varje morgon:

    *Det här blir en fin dag!

    *Jag klarar av mer än jag tror!

    *Det blir aldrig bättre för att man oroar sig!

    *Man kan alltid göra sitt bästa!

    *Alltid finns det något att glädja sig åt!

    *Jag känner mig i utmärkt form!

    *Idag skall jag göra någon glad!

    *Det är meningslöst att deppa!

    *Livet är härligt!

    VAR OPTIMIST!
    GE ALDRIG UPP!

Gratis resa till Dubai i December! <3


2009-10-11 03:43:37

Om jag inte flippar ur helt. MEN kan det bli december nu?


Fejkad Graviditet!


2009-10-09 23:15:15

skrev ett inlägg som jag råka radera innan!

Sanningen kommer alltid fram till slut. Att du som snart 27 år fyllda fejkissar på ett gravtest och låter flera människor tro det, att ni kunnat hugga mig i ryggen 3 gånger på sådan kort tid kan jag ej förstå! Jag förstår inte hur en tjej som du kan vara så manipulativ.

Och att du låter C att inte ha någon kontakt med mig kan du ju bara glömma. Efter 8 år så kommer vi alltid ha det, ses, sms, samtal vare sig du vill eller inte.



Som sagt jag har träffat o pratat o smsa med honom hela veckan, ja bakom din rygg, till o med han som körde hem mig från Karl i torsdags när han berättade hela sanningen.

Att du inte förstår att det e sen han träffa dig han börjar må dåligt heller, fattar inte.

sms som skrivits mellan oss under veckan:

Edu glad att bli far, Älskar du Rebecca. Svaret var: Hade varit mycket lättare om det var med dig, o svaret på den andra frågan vet jag inte"

"Jag har gjort mitt livs största misstag, det var att lämna dig"

"Jag vet inte varför jag inte är kär i henne, längre. Jag tänker på dig jämt. Det är dig jag älskar och det har jag alltid gjort"

"Jag vet vad jag vill, men det kommer jag aldrig få tillbaka" 

Whilles sms till C som han vidarbefodra till mig. Stoffes svar på det när jag fråga vad det var, var att ingen kan bestämma vem jag ska vara med, nehe o vad menar du med det vara jag. Att det är dig Madeleine jag vill vara med


Gumman han vill inte äns flytta ihop med dig, han tycker synd om dig för att du säger att du inte vet vart du ska ta vägen o har råd o att ni kan bo som vänner, in my ass. Finns alltid en baktanke.

Fan den ända i hans familj som vill träffa dig e isf Mr T ingen annan har du inte förstått det, nu är jag kanske elak men det ni gjort mot mig är jäääääävligt lågt!

Han är så splittrad i själen så när du gråter o manipulerar vad fan tror du han gör då? Jag kommer alltid finnas där vare sig du vill eller inte, och det har han sagt att det måste du acceptera! Jag vet allt om din svartsjuka, lägg ner den!

Fråga han hur det kändes när han var hemma några dar, då måde han bra sa han!

Han sorg är ju för att han har sårat mig.

Kommer säkert tillägga mera i detta inlägg men just nu hinner jag inte skriva mera! God morgon folket!

Jag kan inte heller förstå hur du kan låta honom trycka ner sig själv så mycket i skiten, när du själv är emot det. Bästa av allt att du själv testat hahaha! SJUKT!

Bästa låten ever som min syster tillägnat till mig <3




Breathe you out
Breathe you in
You keep coming back to tell me
Your the one who could have been
In my eyes I see it oh so clear
It was long ago
And far away
But it never disapears
I try to put it in the past
Hold onto myself and don't look back

I don't wanna dream about
All the things that never where
Maybe I can live without
When I'm out from under
I don't wanna feel the pain
What good would it do me now
I'll get it all figured out
When I'm out from under


So let me go
Just let me fly away
Let me fill the space between us
Growing deeper
And much darker everyday
Watch me now and I'll be someone new
My heart will be unbroken
It will open up
For everyone but you
Even when I cross the line
It's like I lie I've told a thousand times

I don't wanna dream about
All the things that never where
Maybe I can live without
When I'm out from under
I don't wanna feel the pain
What good would it do me now
I'll get it all figured out
When I'm out from under

And part of me still believes
When you say your gonna stick around
And part of me still believes
When you say the we can find a way to work it out
We can find a way to work it out
But I know that we tried everything we could try
So let's just say goodbye
Forever

I don't wanna dream about
All the things that never where
Maybe I can live without
When I'm out from under
I don't wanna feel the pain
What good would it do me now
I'll get it all figured out

When I'm out from under
When I'm out from under




Hade förövrigt en super nice kväll/natt i onsdags när vi fira Hamme. Här kommer lite bilder!


Min Älskade syster!


2009-10-07 15:53:46


I fucking looooooove u! http://missizz.blogg.se/


Jag skriver om vem jag vill, var jag vill, när jag vill!


2009-10-07 00:37:23

Här är det inte du som bestämmer vad som ska skrivas och säga, det bestämmer jag då helt och hållet själv!

Kom och knacka på dörren min ist för att yttra runt dig till andra! som sagt du vet ju vart jag bor lilla trasdocka!


På fredag får jag återigen internett hemma, så då behöver inte flickebarnet oroa sig att det skrivs nå om henne. Förstår faktiskt inte varför du äns bryr dig och går in och läser men men gör vad du vill.


Har glömt säga:

Förlåt ALLA som jag gjorde oroliga när jag blev inlagd på MAVA. Får tacka syster, Anna & Micke. Var inte alls menat att det skulle bli som det blev. Förlåt Pappa att du fick se mig sådan, men Äh nu har du iaf sett mig gråta. Jag är kass på att höra av mig när det är nå, jag är ju hård som sten som ni vet =) Tacksam är att jag alltid kommer ha er alla o min f.d svärmor vid min sida oavsett vad, & även dig med hela familjen!


Säger sig självt när F.d svärfar skickar ner Christophers lillebror Torsdagsnatt med sin tjej o tvingar dom att stanna kvar där o inte få gå därifrån. Men Jag förstår nu, just då ville jag bara vara själv, men jags läpper alltid in Whille han e ju min lille son!


Jag har fler ögon i nacken! Men jag klarar mig! Life goes fucking on! What comes around goes around!

Imorgon får vi se vad som händer och sker, eller rättare sagt idag om det blir nå övningskörning eller inte. Sugen på att dra en öl eller nå på tabban eller å också men vi får se. På Torsdag blir det samtal med 2 personer, ena så kallad "spök" dam som skall ge mig vägledning och den andra är en helt annnan!

Fick ett skratt retande besked ikväll på msn ikväll när jag kom hem till morsan, haha som det kan bli! Inge vidare kul men lite i stora helheten beror på hur man ser på saken.


Zhelda förresten, hon hade någon form av inflamation i hornhinnan, så det besöket kostade mig 800:- för att sedan behandla henne med salva som kosta 300:- och återbesök 2 Nov! Låter som en rolig o tajt månad det hära. NOT!

 Jag & son på Å! <3




Anna, Syster, jag på å <3


Becca, och jag <3




Nej folket! Nu blir det att jobba =) Hejjpa hejjpa!


Stackars lille Flickebarn


2009-10-06 07:56:43
Du kan gå och säga exakt vad du vill om mig, Sanningen vet dom redan! Du kan manipulera folk på ditt lilla sätt. Men när folket genomskådar dig har du ingenting kvar.

Jag har mina nära o kära som alltid består, o du bara dina systrar får!


Tragiskt liv! Men Hey Welcome too the biatch hood!

Slampa!


2009-10-04 22:24:56
Finns så mycket jag skulle vilja skriva men orkar bara inte nu! Min själv o mitt sinne helt tomt! Att en person kan förstöra så mycket! Kunde jag hoppas att du """"" o önskan gick i uppfyllelse så! Då skulle jag få ro!



är du äns säker på att det e herrn som e far till ditt barn flicka lilla? hört att du e rätt slapp av dig!

RSS 2.0