Långa nätter... Långa dagar...


2011-09-29 22:29:08
Sover som en kratta men vad gör det om 1000 år? lite mer rynkor har väll ingen dött av!

Kaose igår men bättre idag. Snurrat runt med Nina på lite ärenden & bara haft det bra <3

Imorgon måste jag ta tag i hemmet innan mötet. Börjar se för jävligt ut! sådan röra orkar jag inte med... nej nu jävlar...

Ska strax bädda ned mig i sängen med en kopp te hade jag tänkt, måste bara springa till sophuset först!

Jag har VÄRLDENS BÄSTA syster & vänner. Tack för att ni finns!

Nej nu ska Zhelda kika facebook innan vi drar ut! :) Hejjpa


27 September...


2011-09-27 12:36:45
Sovit i ungefär 12timmar till & från, skönt som FAAAAAAAN! :)

Sitter & väntar på att Yrvädret ska komma.. ska gå igenom lite barnkläder jag fått från Malin :) ska bli spännande!

Har hänt en hel del sista tiden, men inget jag delar med mig om här! Är grymt jävla besviken men jag är stark som en oxe så klart att jag fixar det här :)

Var hos barnmorskan förra veckan & fick höra snoddas hjärtljud. Grymt underbart :) ska tillbaka om 2 veckor! Ska även börja hos en samtalskontakt igen som barnmorskan ska styra upp!

Nej nu har jag inte tid med det här! hejjpa!

En Måndag som denna...


2011-09-19 20:26:51
Startade min dag med en Fika på stan med Maria :) Snurra runt lite på staden ett tag för att sedan åka hem & hämta Zhelda så Maria fick ta med henne hem för att Doris ska få lite "hund sällskap"

Slira om hemma lite snabbt innan jag & Andreas åkte ut till Skultuna för att fira Viggo & käka palt med fläsk :) Helt underbart!

Hem snabbt för att tajma in Andreas tåg till Sthlm & Hundlämning! Men nu blev d visst så att Zhelda har pjamasparty med Doris & blir kvar på Bäckby, så nu är jag ensam hemma utan varken hund eller man. :) Såååå.... what to do, what to do? =)

Kanska ska plugga in mp3 spelaren o gå mig en låååååång promenad en kall höstkväll som denna, eller bädda ned mig i sängen framför en film! Först ska jag iaf lösa problemet med den här satans halsbrännan som aldrig vill behaga att gå över :)

Chiao Chiao!

Höst höst höst!


2011-09-17 12:11:48

Satan vad kallt det börjar bli ute, välkommen höst! :)

Sakta men säkert börjar jag bli en liten tjockis! MEN det är d värt... :)




Nej nu ska jag dra i mig en kopp kaffe till & fortsätta leta present till Andreas som snart fyller år! Har ingen aning om vad jag ska köpa! Någon som har något förslag vad man köper till en 34 åring förutom antirynk kräm? =)


RSS 2.0