Nu har skorna kommit...


2008-09-29 17:37:56


Fick dock fel storlek. Fick 17 st för 18. Och när jag ringde och prata med dom så var dom helt slut såld. Så ska snart hem till Becca & Sigge och se ifall han kan ha dom annars får jag väll skicka tillbaka helt enkelt och beställa ett par andra skor. Inge mer med det.

Nej nu ska jag klä mig e rätt nyvaken! MJau!

Sista natten nu...


2008-09-29 03:23:23
Sene jag ledig måndag. Lr ja hela måndagen e jag ju inte ledig eftersom jag går av 7.15

Vaknar jag i tid och känner att jag har ork och tålamod så ska jag Anna & Issa på hundkurs med Zhelda. Lär bli spännande. Om inte denna gång så nästa gång.

Natten som gick så fort fram till kl 2. Nu är den bra seeeg.

På tisdag blir det jobb på dagtid. På onsdag blir det Doktorn. Så är det.

har fan inge iontressant att skriva så jag lägger enr det här =)

Ängsklockan!


2008-09-27 02:16:11
Yes där jobbar jag jaa... och som vanligt är jag där nu =)

Är lugnt just nu, har nog inte larmat på över en timme, Så vad är det som är fel? Har nog aldrig vart så här lugnt, men ska inte säga för mycket det är nog lugnet före stormen. Jag kommer nog få igen för det här hehe...

Inte mer än vanligt har väll hänt. Vart ledig 2 nätter skönt. Mest sovit & umgåtts.

I torsdas var jag ner på stan en sväng med Becca, Sigge & Linda. Far omkring lite innan Linda cykla hem & vi andra gick vidare hem till mig & käka. På kvällen var jag & Linda på Seans, det kommer bli våran nya Hobby. Eller vad sägs Linda? =)

Idag bar det av en sväng till Erikslund & IKEA med Tamara & Oliver. Handla hem lite skit grejer somsvart  tvålpump, och mugg till tandborstar. Nya örngott, & Stoffe kom hem med en ny tvättkorg =) Tack my Love!

Ska tillbringa hela helgen här på klockan så kanske skriver jag några rader imörrn. Hejjpa!

Madde kan nog vara rädd...


2008-09-24 00:24:49
Brukar nog inte vara det, brukar väll för det mest tänka. "Äh skit samma det blir vad det blir" Eller något liknande.
Men den här gången e jag nog rädd. Denna gång kommer jag tänka på det värsta och vara skeptisk.
Kommer iaf ångra om det går helt åt helvetet att jag skulle nog aldrig ha ringt och avbokat. MEN, då får jag helt enkelt skylla mig själv. Så är det bara.

Nu fattar ni säkert inte ett skit av vad jag skriver. Det förstår jag, men det är inget ni behöver veta förns jag själv får svar. Ska dit om ca 5-6 veckor. står på vänte listan sen får ni kanske veta. Rädd är jag iaf!

Snälla skriv inte och fråga vad det är, ring inte och fråga vad det är vill iaf inte prata om det. Kännde bara att jag behövde skriva av mig om det, när stoffe ibland inte är världens bästa på att prata när man verkligen behöver honom.

Sitter på jobbet nattetid som vanligt =) ledig i 2 dagar snart, skönt =) Så den som vill umgås får höra av sig =) annars kommer jag bara ligga utslagen is ängen hehe =) Saknar min Fru & Jamie, var ett tag sen jag träffa dom, men ni vet väll att ja tänker på er va? =) Och lille bror/syster =)

Nej gott folk nu ska jag ta mig en banan och cigarett =) Chiao!

Kan inte sova...


2008-09-22 04:16:24
Men det är väll som vanligt det med en massa vakna nätter, jobbigt blir det bara imorron om jag inte lyckas sova en stund på dagen innan jag ska iväg o jobba natt. ingen ide att lägga sig nu kl ringer ju 6.30 :(

Jag har nog för mycket i tankarna just nu helt enkelt.

Ikväll slog ,mig tanken på " Vad gör jag om 10 år" ?

Stoffes svar var: Jag vet inte

Mitt var: DÅ ska jag ha ett jobb med minst 30 000 efter skatt, hus, barn & körkort, så serrni jag har lite framtidsplaner ändå. Sen om det blir med stoffe vet jag ju inte, men jag hoppas det iaf!

I Fredas var vi iaf iväg och festa hos Sandra & Rico, Man mådde som man förtjäna i lördas kan jag lova, sen iväg på middaa hos morsan & träffa brorsan och fru, syrran med sambo & mormor. Va nog inte så social av mig men var ju iaf där.

Imorgon ska jag på nån snabb utbildning om något skit som jag redan kan men jaja... jag går väll på det då. Slöseri på min dyrbara tid :P

Nej gott folk ska försöka bränna ut lite bilder jag har på min data, som antaglig fått nå virus går ej att använda den men fick iaf igång bränningen i madde mappen. Så stoffe får sätta igång med det imorgon bitti, sitter ju vid hans data nu, så vill han att jag inte ska boka upp hans så lääär han ju ta o göra någonting åt min :)

ska ringa farbror doktor imorgon oockså

Hej!

Sitter här som vanligt...


2008-09-19 02:57:04
På arbetstid och surfar lite. och som vanligt har jag ingen aning om vad jag ska surfa på nu...

Så jag bestämde mig för att skriva lite här. Vad ska jag skriva då? Ja du...

Råka radera alla mina sms nyss... Hade så där 9 mess jag hade sparat som jag ville ha kvar. Men eftersomd om har legat i en viss mapp i min gamla telefon så har jag kunnat radera hela inkorgen utan problem, men upptäckte nu att alla hade försvunnit :( yeah... inget att gnälla om när man ändå inte kan göra någonting åt det tyvärr..

Vad händer i helgen då? Ja inte mycket. Har ingen stor lust att göra nått. På lördag blir det iaf käk hos morsan. Brorsan o hans fru kommer!

Nej nu ska jag tjuvröka sen jobba hej!

Så här känns det just nu...


2008-09-18 08:47:19



Kan fankist inte beskriva med ord hur det känns för mig just nu. Bilden säger allt.
Om jag bar hade fått vetat det tidigare, och sluppit kämpat så. Känner mig bara så dum som trott...
Orkar inte äns skriva nå mer!

Ska göra mina baguetter i ugnen sen käka lite frukost! Hej!

Så jävla sjuka människor det finns alltså


2008-09-18 03:24:38
http://www.expressen.se/Nyheter/1.1303647/forsokte-steka-raka-pa-doendes-ansikte/

Sitter på kneget...


2008-09-18 01:22:57

Som vanligt med andra ord... Natt imorgon igen sen är jag ledig helgen. Det är skönt!

Sempetmber har dock börjar närma sig Oktober. Den 1 Oktober börjas det, på ett sätt längtar jag men på ett sätt vill jag verkligen verkligen verkligen inte. "suck" men har jag några andara val? Nee,,, aja shit the same!

Sitter här och surfar lite, ingen aning vad jag ska surfa om så snart googlar jag väll migg eget namn. Bouring!!!!

Har ingen aning om vad jag ska skriva nu heller, bara negativ av mig så vi hörs!


Måste måste måste....


2008-09-17 13:40:42
Få tag i Psykiatri ABC boken.... någon som har den kanske?

Vill ha...


2008-09-16 14:56:17
En ny kaffe bryggare. Vill ha en philips HD7690/90 svart. Bra med den är att först kan jag ställa in hur jag vill ha mitt underbara kaffe ;) sen timer & Avtagbar vattendel så man slipper hålla på och palta en jävla massa. Snygg e den också.



Har aldeles nyss satt på Zhelda ett par kalsonger. Hitta 3 dropp fläckar med blod på golvet, hitta några små tecken i sängen igår så antingen e löpet på gång eller så har hon gjort illa sig någonstans. Det återstår att se... söt e hon dom är blå med vita stjärnor på haha.. och hon tycker inte om dom. Gjorde även rent hennes öra. Gud vad mycket skit det hade gömt sig där i... och mer skit än vanligt luktar hon nu av öronrens medlet. Så en dusch blir det för madamm ikväll.

Väntar på att sambon min ska komma hem så vi kan fixa någonting att käka.. tänkte slå en pling till frugan och kika hur hon har det sen så vette fan vad jag ska göra. Försöka ta mig och hämta psykiatriboken också kanske...

Chilivippen...

Tokig...


2008-09-16 00:02:12
Någon som vet och kan förklara för mig varför jag har som en vit ram runt allt på min blogg? Vill ju att allt ska vara helt svart....

Sitter iaf här hemma och väntar på att min blivande make ska komma hem från jobbet. Så det är inte bara jag som jobbar natt serrö =)

Hungrig som ett djur är jag också, men vad ska man äta? Tänker ju inte börja tina upp kött kl   23.57 och protesterar gör jag mot fullkorns pasta så där sket sig även det...

hmmmm.... jag får la ta mig en sup o va glad hehe... nej då. får käka lite majs =)

Nu sk ajag ta och pinka hunden en sista vända och plocka ur lite disk ur diskmaskinen. och sist men inte minst gå iväg o slänga lite soppor. Sen blir det duschen & sängen!

Hej då gott folk. På återseende ;)

Kakeldekor.... Före & Efter!


2008-09-12 15:41:43

hahahah


2008-09-11 22:16:12
vad duktig jag e.. nu behöver jag bara mimmis lilla hjälp med lite små saker. =)

Är väldigt dålig...


2008-09-10 13:00:36
på att uppdatera här, men har haft en hel del annat för mig. Inte bara med att bränna alla mina sista kronor på lilla Sigge & hans mor hehe ne..  beställde nyss dom här skorna i strl 18 eftersom dom e adidas freak =)



  1. Sen i lördags har jag nog haft ett konstant leende på läpparna, kan helt enkelt inte sluta le =)'

    Det finns säkert ni som tycker & tänker " herre gud hur ska Becca kunna klara det här " och ni som har era fördommar mot henne jag har bara ett svar tll er:

    " Rebecca Lönnroos, kommer bli Världens grymmaste mamma, Vi alla växer och mognar här i livet och det har mamma Rebecca gjort. " sen behövs det inte sägas nå mer. Hon som ensam är starkare än 10 av någon annan, är envis som en Åsna & ödmjuk som ett gossedjur. Ni som tror någontinga annat har då allt helt fel. det här kommer helt enkelt bli SKIT BRA! min älskade vän Rebecca!

    För övrigt här hemma så har jag köpt 2 nya lampor iaf hehe, bearbetar stoffe vill nämligen ha en ny säng och ommålat i sovrummet ;) Så tråkigt när man bor i en hyresrätt att man inte kan få göra om hur man vill :( Funderar på att köpa svart kakeldekor till köket för att få det lite mysigare när allt annat är så ljust. Ska finnas billigt och bra på coop har jag hört. har en hel del på inköpslistan till hemmet som jag vill ha =)

    1. Svart rotting tvättkorg
    2. Svarta rotting korgar till hatthyllan
    3. Svart bambu matta till köket & vardagsrummet
    4. Persienn till ena vardagsrums fönstret.
    5. En lott & bli miljonär :)


    Är ledig nu fram till söndag. Riktigt skönt. Ska försöka få tag i en psykiatri bok så jag kan göra färdigt mina sista insändningsuppgiter & tenta sen är jag fördig uska. Man ångrar sig väldigt att man inte tog tag i allt när man gick i skolan. Dum var man men man får sona för sina misstag, jag har iaf tagit tag i saken nu & det känns väldigt skönt.

    Måste ringa Folksam också för att höra vart försäkringspapprena har tagit vägen till Zhelda. Dom är nog på ingång.

    Nej gott folk nu ska jag dra fram snabeldraken och suga av golven lite.


Välkommen till världen lille Sigge Lönnroos Eriksson! 6/9 2008 kl: 23.15


2008-09-07 13:36:42

Du är så efterlängtad, älskad och välkommen =) så stolt över min Becca =) Du är så jävla grymm




Jag har


2008-09-04 03:12:00
så ont i magen, så det domnar upp i ryggen o skinkan på högersida :( Är inte det minsta kul. Och på det har jag 38 i feber med värktabletter i kroppen. Sist av allt. Ja jag arbetar även i natt. Nu vill jag bara hem hem hem :( 4 timmar kvar :(

Regn Regn Regn


2008-09-03 09:37:05
Det är alltid lika kul att vakna till " NOT "

Stackars hund hon Vägrar gå ut när det regnar. Det kan jag förstå. Det är inte äns nåågon ide att tvinga ut henne hon stannar i trappen. Eller lägger sig på backen & Piper och vänder hemmåt. Stackars liten så v får vänta en stund tills regnet lugnat ner sig så att hon iaf sätter sig och kissar. Nu önskar hon nog att hon hade päls iaf hahah..

I veckan har jag gjort lite nytta. Eller jag förra veckan är det ju nu. Har gjort färdigt Omvårdnaden & Socialt behandlingsarbete & fårr Godkänt på proven. Så nu är det äntligen bara Psykiatri proven kvar :) Nice.
Ja jag ångrar mig enormt att jag inte fixa skiten i gymnasiet, men det e ju staffet jag får ta nu eller hur? =)

Det är ifs inte mitt döm yrke att arbeta inom vården, men det e fakist en skit bra grund. Så när psykiatrin e klar e jag färdig Undersköterska/Vårdare eftersom jag har inriktningen psykiatri med socialt behandlingsarbete.

Har jag alltid velar arbeta med barn & Ungdomar, kanske på ett behandlingshem eller något annat boende o se på fan snart kan jag allt göra det. Sen fattas det bara körkortet som man strulat till det för sig med även där. Men det kommer sen får ni akta er :P

Min Älskling är sjuk. Han var till läkarn i måndas. DOm skicka upp han med remiss till akut röntgen på gallan, men såg inge fel. Alla blod o leverprover ska han få svar på idag. Jag e säkerpå att han har ett blödande magsår, men det tror inte läkarn så vi får väll vänta & se vad dom säger. Feber har han haft till i från nu ligger runt 39grader plus sen vi var i varberg och hur länge sen e inte det då? sen får han faktist skylla sig själv när han arbetar & Gymmar ändå. Idioti av han rätt ut sagt.

För övrigt så har inte Becca fått sin bäbis än. Hon har gått över 11 dagar nu och jag förstår att hon blir knäpp. Jag blir ju det hehehe..

Nej nu gått folk så ska jag städa upp lite här & dra fram snabel draken =) Chiao!

RSS 2.0