hahaha


2008-08-26 08:32:30
ja det finns ju lite fler bilder från helgen =) innan bestämd utgång =) haha och jo tack det syns vilka kort som inehåller störst alkoholintag hahaha





Igår..


2008-08-24 23:33:18
Ja blev mer alkohol än tänkt. Eller vad säger du Linda? hehehe men sjukt kul hade vi iaf  =) Här kommer ett smakprov innan utgången. Resten kommer sen =)

rökpause på jobbet =)


2008-08-23 16:37:10


Nu är jag så jävla less...


2008-08-22 23:02:07
Less på alla jävla idioter som försöker ta livet av sig hela jävla tiden. Ni sliter i mig som en jävla trasdocka. Jag orkar inte, nu har det fan gått för långt. Ge fan i att ring mig när ni trycker i er alla dessa jävla tabletter.

Alltid ska det hända när jag sitter här på jobbet och inte kan göra ett jävla skit åt det, varför äns ringa mig att säga att man tagit massa jävla tabletter om man ändå vill dö? vavavavav? Det knäcker mig. Förstå det!

Jag har försökt med allt jag kan gör. Jag kan inte göra mer. så hur fan ska jag eller nån kunna få dig att må bättre när du inte äns försöker? Va? Jag älskar dig av hela mitt hjärta annars skulle det här aldrig tära på mig.

Tro mig du kommer inte lyckas o jag vet att du inte vill för annars hade du aldrig ringt mig. Det här åldrar mig med 10 år för varje jävla samtal jag får. så i genomsnitt skulle jag för i helvete vara 120 år gammal nu på bara ett års tid. Så vem tror du går bort först av oss?

Så snälla sig mig någon. Vad fan ska man göra mer än att finnas där?

Hade jag inte jobbat nu så kan du för i helvete ge dig fan på att du skulle få så mycket stryk så du nästan önskar att du inte kände mig. Älskar dig så det gör så jävla ont din idiot!

Tack och hej nu ska jag jobba!

Hösten är här...


2008-08-21 19:45:13
Oh är helt jävla slut i koppen :( Natten var tung, tack och lov var det Linda jag jobba med. " Du är underbar" hehe hon har presic kommit tillbaka från semestern så vi hade en hel del att prata om =)

2 nätter kvar nu då sen e man ledig en natt. Det tär på kroppen. Har nyss vart ledig en vecka så ska inte klaga, men tiden gick så fort. 
 
Har känt mig en aning låg idag. Vet inte varför. Har väll helt ekelt för mycket i huvudet just nu och press på mig själv. Folk som känner mig vet nog varför. Och ja snart ger jag upp o skiter i det här.

Förresten idag fyller Zhelda 2 år :D HOn har bitit sönder en leksak i sängen så det ligger bommulstussar överallt =) Och ful ska jag vara och låta stoffe ta reda på det :P

Så tomt och mörkt här hemma just nu. SToffe är på gymmet, Zhelda sitter på soffkanten och tittar på bilar, medans jag sitter här med datan i knät.

En av mina naglar gick av igår. Jag som har käpat så o nu e det bara en liten stump på pekfingret :( suck. Nej nu sk jag över till konsum o köpa cigg & käk med till jobbet innan bussen kommer. Chiao!

hahahahahhaha


2008-08-21 04:41:46

En satans trevlig helg


2008-08-18 21:22:49

4.30 tidigt på lördags morgonen bar bilen iväg mot varberg.

10.00 landa vi på Fun City. Han bara hoppa ur bilen så stötte jag på mina allra bästa vänner. Nämligen getingarna. "SUCK" så dom närmsta timmarna hade jag hjärtat i halsgropen, tårarna i ögonen och bara skrek och klaga. Men jag tror Fhia, Robban & Stoffe stog ut med mig ändå. =)


Fun city var inte presic som vi hade tänkt oss. Var inte alls så stort som dom som dom påstår på sin hemsida. Och poolerna var inte allste uppvärmda. Men vi fick ju lite kvalitetstid med varandra och det var ju huvudsaken. Stugorna på Campingen deremot kan jag ge ett G till. Mysigt.


På kvällen spelade vi lite spel. Yatzo, kasta gris och nå annat frågespel. Tjejerna mot killarna. Jag lovar att jag och fia knäckte =)

Vi gick upp ca 8 på morgonen. Frugan va självklart först upp =) Städa ur stugan och packa ihop våra saker. Lämna in nykeln redan kl 9 när vi käka frukost bufé =)

Sist men inte minst så hamna vi självklart i Göteborg på liseberg på hemfärden. Stoffe & Robban var som 2 små barn på julafton =) Fhia var lite försiktigt med sitt åkande, måste ju tänka på att fru min väntar ju sitt 2á barn. O jag passa eftersom jag inte klarar av en massa snurr snurr för då blir det snurr snurr i magen kan jag då lova. Jag åkte bara nå vatten grejer, och självklart så blev väll jag blötast och gick med fjong på bröstvårtorna resten av dagen. Men det e väll bara att bjuda till =)

Skönt var det att få komma hem och sova i sin egen säng =) sov som en prinsessa =)

Idag har jag bara tvättat och städat. Ska snart ut och pinka hunden, sen dyka ner i bingen! Natti =)

så nu var det klart


2008-08-14 10:56:16


Master Bedroom, Och  hunden har redan bäddat om sängen " Suck" =)



Del 1 Vardagsrum



Del 2 Vardagsrum



Hallen



Köket


Torsdag..


2008-08-14 09:43:09
Så vad har jag att förtälja... jo lyssnar nu på radioseven, suger med snabeldraken en vända till, plockar disk, tankar hem musik.

Väntar på frugan som är på inskolning på dagis med Jamie... sen bär vi av mot solstudion på hälla ;)

Även Hannah kommer komma på besök idag.

Tänkte boka en tvätt tid & Plugga lite också.

Har inte hänt så mycket mer i veckan än att jag umgåtts med min underbara fru =)

Nej plikten kallar så vi höres!

Helgen...


2008-08-11 08:57:06
Jo den startade bra iaf... Barn vakt i fredas åt världens sötste & bästa Jamie =)



kom hem vid halv fyra på natten och slockna som en stock. Hade jobbat natten till fredan och bara sovit 2 timmar så var rätt så trött =)

Lördag. brorsan och hans fru kom förbi på en kaffe, som stopp på deras väg hem från norrland. Dom åkte vidare till örebro och stoffe och nicke kom hem. Fixa till håret lite sen vidare hem till Karl... allt efter det får bli osagt.

Söndan då. ja jag kom väll hem vid 4-5 tiden söndag morron och kl 7 ringer dom från jobbet och har kris med folk. va bara att ta sig till jobbet, vad gör man inte för ängsklockan? hahahah sliten va jag kan jag lova. När passet var slut kom frugan och hämta mig och det bar av ut mot hälla. Köpte franskt manikyrsett på hm som jag nyss målat på. blev dock inte så bra tycker det vita e för svagt vitt. men men =) Hem till familjen hart stuff och käka mc donalds =) sen körde frugans sambo hem mig när han skulle iväg till träningen.

Nu ska jag iväg med en vän till kuratorn. Moralisktstöd, Jag ställer alltid upp för mina nära och kära. Efeter ska vi möta Becca på stan när hon kommer från barnmorskan och frugan. Blir nog en heldag med massa äventyr :P

nej då. Nu ska jag ta en cigg innan skjussen kommer hejjpa!

Nemen inatt igen?


2008-08-08 03:08:53
Jajjamensan gott folk. Jobb på Ängklockan igen :P Dom behöver mig =)

hinner inte skriva så mycket får dra lite kortfattat.

Har iaf haft kontakt med en brud, som det har vart lite smått och gott mellan mig och henne. Nu har iaf jag fått mitt sagt och hon sitt sagt. Bra nu var det klart. Tack syster för du finns o delar med dig av lite information :P

Imorron ska jag vara barnvakt åt lille Jamie. så när han sover kan jag nog skriva nån rad då ist. Ska bli så mysig och är glad för fru min att hon ska få lite kvalitetstid med sin man robert. hahaha låter lite konstigt det där men ähh tolka hur ni vill =) Chiao!

En hel lista om mannen i mitt liv


2008-08-06 01:51:00



Vad heter han: Christopher Jonsson Svenman :P

Vad har han för favoritfärg?: Doh! jag tror inte han har någon speciell.

Vad har han för ögonfärg?: Blå/Gröna

Klädstil: Mjukisar "oftast"


Har han färgat håret nån gång
: A..

Längd: 173?

Har han klippt sig någon gång: Jodå, in i det sista, nu skalas det med hyveln :P

Har han piercat sig: Ja öra, läpp, näsa & tunga. Men bara i ena örat & näsa kvar!

Har han några tatueringar
?: Armarna & Mage

Dricker han
: OhJa!

Röker han:  Jo men snusar mest!

Vad har han för mobil: Nokia

Någon Nokia: N95 den svarta

Har han någon/några systrar
: 1 syster Nichole!

Har han någon/några bröder
: 2 bror Whilliam!

Är han född i sverige?: Ja!

Vad är hans favoritmat
?: Makaroner & Ketchup

Vilken mat hatar han
?: Vet inte att han hatar någon mat men pitepallt kanske

Vad brukar han göra efter jobbet: Sätta sig vid datorn

Har han bråkat med nån någon gång: Ja

Vad brukar han göra på helgerna: Dricka öl o vise verse

Vad har han för musiksmak: Det han känner för att lyssna på

Brukar han svära mycket
?: Nje jag svär mera kan jag lova!

Vad för bil kör han?: Svart BMW 528i

Hur/var träffades ni första gången?: I scout stugan i hökåsen när jag var 16 år gammal!

Vad är han rädd för?: Prata känslor

Vad påminner dig om honom?: Ödlor, nej skoja, Finns mycket!

Vad var det första han sa till dig: Hej jag har alltid tyckt att du har var så jävla snygg " HAN VAR INTE NYKTER NEJ" :D

Vad var det första du sa till han: Jasså! Men jag har en tvillingsyster också ;)

Vad brukar ni oftast skicka sms om: Olika

Är han beroende av något?: Cola, snus, Datorn

Vad kallar du han: Älskling, Stoffe, Christopher, Mupp

Vad kallar han dig:  MadeleineR, Älskling, Gumman

Tränar han: Japp när Robert släpar med han till gymmet! Duktig Robert haha!

Hur länge har ni vart tillsammans
: Till och från 7 år! mest till!

Hårfärg: HUD " Flint" men mörkblond när han hade hår!

När fyller han år
: 29 Juli

Om du skulle ge han en blomma då han fyller år, vilken blomma skulle det vara? Skulle plocka ihop en egen skysst buket av det udda som fanns hos floristen!

Om du skulle beskriva han med 3 ord, vad skulle de vara?: Pass på den =) Det under baraste

Gillar du han?: Älskar honom av hela mitt hjärta in i döden!


Vad tror du att han skulle göra om han vann 1 miljon: Kasta ut mig och öppna en egen playboy manchen =) Nej men vet faktist inte riktigt!


Mimmi du e så sjuk.. hitta denna på hennes sida!


2008-08-04 01:52:32

Hur du slipper bilböter

Märk väl, att om två poliser går ed på att du kört för fort så räcker detta som bevis!


§  Rabatt på böter!
Ja, hur otroligt det än låter kan man få mängdrabatt på böter. Bryter man ofta mot lagen finns det stora pengar att tjäna.

- Du ska åberopa "Bestämmelse om reducering", vilket innebär att du har rätt till 60 procents rabatt på det lägre bötesbeloppet om du blir bötfälld för två (eller fler) saker vid samma tillfälle. Underteckna aldrig en bekännelse på platsen utan låt fallen hamna på hög hos åklagaren. När han sedan utfärdar strafföreläggandet skall du ha  "mängdrabatt".


§ Parkeringsböter
- Förse bilens registeringsskyltar med kardborreband. Ta bort skyltarna när du parkerar, och lägg dem i bilen. Man är inte (i skrivande stund) skyldig att ha reg-skyltar på bilen när den är parkerad. Lapplisan kan inte lappa utan skyltar.

- Om du parkerar på en gata där lapplisorna redan slagit till, så kan du låna en lapp från en annan bil, så slipper Du få en ny.

- P-hus behöver inte vara dyrt. Vid infarten i garaget får du en biljett som du skall spara tills du hämtar bilen. När du sedan ska köra ut efter ett par timmar, smyger du fram till samma automat och trycker fram en ny biljett. Kör sedan ut och säg att du ångrat dig och inte vill parkera. Du får det gratis, eller en minsta avgift på två kronor.

- Betala aldrig en P-Bot förrän vid andra påstötningen. Det kostar kommunen antagligen mer än vad bötessumman är värd, så de gör förlust. Vill du jävlas ännu mer så kan du dela upp boten i småsummor och betala in vid olika tillfällen.

- De där P-automaterna som man själv vrider på, de går att lura med ett vanligt McDonalds-sugrör. Tryck ned ett sådant i drygt 45 graders vinkel uppifrån ner i myntspringan och för ned det tills det tar emot. Vrid nu. Den dumma maskinen tror att du har stoppat i en 1-krona och ger dig tid. Vrid flera varv. Det funkar gång på gång.

- Så här lurar du en nyare elektronisk P-automat som sväljer mynten från sidan: Fixa en glasspinne. Stoppa in den i  myntinkastet, och håll kvar den där tills den blivit accepterad som enkrona. Dra ut pinnen och upprepa om mer tid  önskas.

-  Ta bort vindrutetorkarbladen. Lapplisan är nämligen skyldig att sätta lappen under just dessa.

- Betala inte på avtalsparkeringar. De känns igen på att de har tavlor med mycket text och regler på. Överst brukar det stå "Parkering får ske på  följande villkor". På en Avtalsparkering gäller föraransvar. Får du en bot på en dylik parkering, så vänta tills du får en påstötning, varvid du skriver in till P-bolaget och säger att du inte vet vem som disponerade bilen vid tillfället, och därför inte kan hjälpa till med indrivandet av boten. Nu kan P-bolaget ingenting göra, så nu kan du göra konfetti av lappen.

- Felparkeringar är på inga vilkor avdragsgilla i deklarationen, men det är ändå ganska lätt att dra av dom på skatten. Betala aldrig böterna utan spara dom till årets slut. Då kommer nog kronofogden och knackar på eller flåsar till dig i luren. Då förklarar du att du inte har några kontanter, utan bara frimärken. Fogden kommer då att säga att du kan betala med dem. Gör det. I februari, när det blir dags att deklarera så bokför du dessa frimärken i något företag du eller någon bekant äger. Där har du rätt att dra av för porto.


§ Olovlig körning, fortkörning och rattfylleri

- Kör du utan körkort, och du blir stoppad av polisen, så kan du klara dig om du uppger en "väns" personnummer (han/hon måste ha körkort) istället för ditt eget. De kollar körkortsregistret och upptäcker att du (din "vän") har körkort. Kräver polisen att få se på körkortet på stationen dagen efter, är det bara att skicka dit "kompisen". Risken att samma snutar befinner sig på stationen är mikroskopisk.

- Ett ännu fräckare sätt är att "låna" kompisens körkort. Anmäl till polisen att det har försvunnit - och använd anmälan som körkort. Papperet ger dig tillstånd att köra några veckor, och behöver inte förses med foto. Det finurliga är att körkortsförlusten inte läggs på data förrän det kommer en ansökan om ett nytt.

- Skulle du vara dum nog att köra berusad, kan du faktiskt klara dig om du har sprit i bilen. När polisen kommer, låser du alla dörrarna och sveper en halvflaska. Det enda du nu kan åka dit för är undanröjande av bevis. Snutarna kan nämligen inte bevisa hur påverkad du var vid det tillfälle då de stoppade dig.


§ En sann historia
En småföretagare, som är helt beroende av sin bil i jobbet, var förutseende nog att skaffa sig ett extra körkort. Det är enkelt: Han ringde bara till TSV och anmälde att han tappat lappen. Han fick fylla i en blankett, vattenkamma sig och ta ett foto. Några dagar senare fick han en nytt, fint certifikat. Det gamla körkortet förvarade han i sitt pass. När han senare blev av med lappen, plockade han bara fram sitt gamla kort ur passet, och använde det tills han fick tillbaka sitt nya kort.


§ Poliskameror
Som du vet så finns det civila polisbilar som är utrustade med kameror som kan visa exakt hur fort du kör. Det spelar dessutom ingen roll om dom ligger framför eller bakom dig. Det finns många olika sätt att skydda sig  mot dessa fotografer. Här följer några tips:

1. Spraya nummerplåten med flera lager klarlack. Meningen är att när det är mörkt och polisen måste använda blixt för att kunna fotografera dig så skall skylten bara bli en reflex på bilden.

2. Klistra över plåten med en genomskinlig reflextejp.

3. Köp en slavblixt i en fotoaffär. Dessa kostar ca 400kr och fungerar så att den reagerar på ljus och i samma stund som den träffas av polisens blixt skickar den ut en lika stark blixt och bilden blir helt förstörd. Blixten placeras lämpligen i bakrutan. OBS! Även detta fungerar bara vid mörker.

Nu har det börjat komma automatiska poliskameror. Dessa är mycket enkla att lura. Ta bara på dig någon sorts maskering såsom tomtemask eller solglasögon så blir fotot värdelöst eftersom de inte kan identifiera dig.


§ Radarstörare
Polisens kanske mest kända hjälpmedel för att ta fast fartsyndare är nog radarn. Förr kunde man köpa radarvarnare och installera den i sin bil. Dessa är nu förbjudna. Men dom går fortfarande att köpa på den s.k  "svarta marknaden". Men polisen har ganska nyligen bytt till ett modernare typ en s.k doppleradare. Dessa sänder på en annan frekvens än dom gamla radarna. Visserligen är det inte några problem att få tag i en varnare på samma frekvens men polisen nya radar sänder ej kontinuerligt, utan bara när den misstänker att någon kör för fort. Så en radarvarnare är inget att ha i dagens Sverige. Men det finns massor av sätt att störa ut polisens radar.

1. En bra apparat är en linjedetektor vilket är en apparat liknande den som öppnar dörrar i våra varuhus. Den måste sända lite starkare signaler än dörröppnaren och på samma frekvens som polisens utrustning. Den finns att köpa och har du en sådan blir det bara störningar på radarskärmen.

2. Ett annat bra sätt är att koppla in en extra tändspole och ett extra tändstift i bilen. Stiftet placeras i grillen (riktat framåt). Ditt extra tändstift retar gallfeber på radaren som ger helt knäppa siffror. OBS! tändstiftet stör även ut din bilradio. Men om du skärmar av stiftet med en blyplåt så ska radion fungera som vanligt.


§ Polisradio
- En polisradio kan du köpa för mellan 1000 och 10000kr. Det är helt tillåtet att äga och bruka denna apparat. På den kan man höra allt vad polisen sysslar med. Detta kan vara mycket bra, eftersom man får information om poliskontroller, olyckor och mycket mer. Tyvärr började polisen under 1992 byta till en sorts radio som kommer att byta frekvens flera gånger per sekund. Men, en polisradio kan du avlyssna mobiltelefoner med.

- Detta är ett mycket bra sätt att lura polisen tex vid fartkontroller. Enda förutsättningarna är att ni är två lagom hederliga personer i bilen och att det är mörkt. När du ser polisen sträcka ut sin fula spade tvärbromsar ni in. Sedan slänger sig båda ut på vägen genom förarens dörr. Vitsen med det hela är att polisen inte ska hinna se vem som körde. När polisen sedan frågar vem som körde pekar ni på varandra och säger att det var den andre. Ni får nog följa med till polisstationen där ni kommer att bli förhörda. Fortsätt att skylla på varandra. Ni kan fortsätta att skylla på varandra ända upp i tingsrätten, men fallet läggs nog ner före dess.

- Om du inte gärna vill betala böterna vid en hastighetskontroll med radar skall du inte skriva under böterna. Du skall fara hem efter ett långt måttband typ det som används vid idrottstävlingar. Fråga sedan polisen hur lång sträckan de mäter  på är. Mät sedan om det stämmer. Är sträckan mer än 1 meter fel blir hela kontrollen ogiltig. Alla som har åkt fast får tillbaka pengarna. En meter gör inte många km/h fel men de måste släppa dig även om du kört 200km/h.

Tror jag blir knäpp...


2008-08-04 01:40:44
På vägen hem från jobbet imorse, kom jag o tänka på mango beach party som var i mälartältet. Kom på att jag o stoffe hamna på vimmel. Har letat som en jävla tok på nätet o kan inte släppa det. Det är inte 021stajl.se och inte bejbi.se utan vilka fan kan ha fottat då? jaja kan iaf inte släppa det, och det e ju bra att man kommer på det så här över en månad senare hahahaha IDIOT =)



Zhelda lika ful som vanligt ;) Ya Man!

Sista natten nu, sen ledig 2 nätter. Ska bli super skönt!ska plocka o dona lite imorron, o boka en tvättid. Det behövs kan jag lova. Någon annan som vill tvätta åt mig? =)

Simma lugnt! hej!

1 Augusti 2008


2008-08-01 01:05:14
Sitter på jobbet som vanligt ;)

Måndagen blev seg. Sov inget alls när jag kom hem, utan bar iväg på äventyr, köpte nya handtag till skåpluckorna i köket med stoffe och sen ner på stan och letande presenter med stoffes lillebror =)
fick väll somna så där på kvällen vid 23 tiden  =)

Kl ringde 8 på tisdagen, frukost på sängen till födelsedagsbarnet, sen iväg till hälla en sväng. Drog och bada med stoffe, robban niklas ute i gropen i hökåsen innan alla gäster kom. Fullt hus senare på dagen, Alla stoffes farbröder, pappa, nina, lillesyster, veronica, Frugan & Jamie. Ös med smörgåstårta och fika =) Tror älsklingen fick en lyckad födelsedag iaf =)

Onsdagen blev det också sol och bad en snabbis, skönt att få svalka av sig. Öl och fotboll för grabbarna på lövudden på kvällen. sen tog dom sig ett dopp i mälaren efter :P


Jag och Frugan försöker förstå oss på hennes nya telefon ahahah




snygga pöjkar va? haha


Torsdagen blev det också gropen =) Först kebab hos niklas sen bad =) Och denna gång var frugan med... love it!
Hem och sov en stund innan Märy kom på en snabb fika innan jag ´börja jobba. Så ja nu sitter man här och komemr nog finnas här hela helgen fram till måndag 7.15 =)

nu ska jag jobba lite chiao =)

RSS 2.0