Ljuvlig helg


2008-07-27 01:37:25

På jobbet. Vart annars? =) några lediga dagar hade jag, och dom tillbringa jag med frugan hehe..

Har nu setat och skrivit ihop min cv och sökt lite nya jobb. Får väll se om man får nå napp. skulle vara skönt att få en tjänst ist för att springa runt som en timmis :(

Älsklingen min är i sthlm. Och nu vill jag att han ska komma hem :( Bara träffa han en snabbis på 3 dar nu känns det som, men så blir d ju när jag måste jobbba under hans semester. Går av måndag morgon o då e jag ledig fram till torsdag iaf. Så lite social tid får vi väll kanske tillsammans. Skulle behövas!

Whilliam är hundvakt till Zhelda. Han är snäll han, var det igår natt med. Inatt är han även barnvakt hehe... ska ev ner med honom en sväng på staden imorgon. Hitta presenter till ZtuFfie! som fyller 24 år på tisdag ;)

Nej gott folk nu ska jag ta mig en kaffe, o slå ett öga på telefonen o se om man fått sig något sms från sthlm :P Chiao!


PMS kossa...


2008-07-23 19:23:38
Kan ni ge er fan på. En riktig krinig jävel är jag stackars fia som fått stå ut med mig idag, o stoffe har nog fått höra ett o annat också hehe... Och issa hur fan länkar jag då? =) Totalt värdelös, hehe..

Förresten. JAG HAR SÅN JÄVLA SNYGG SLÄKT =)

Tänka slänga upp lite bilder från norr...

Här är kojj fan...



utsikt från kojjan


ja inte vet jag min solande hund


ne nu blir d inge mer av det roliga. Eftersom jag e så jävla grinig så slutar jag skriva nu! Hörs gott folk nu ska jag ta mig en stor stark :) och vänta på att mannen i huset kommer hem så jag kan få grilla laxen och äta! CHIAO!

Var ett tag sen...


2008-07-22 03:03:35
Har inte hunnit skrivit. Har haft en hel del att göra.

Norrland var helt oki. Var mycket att göra, är det när man kommer upp som första person under året. Trimma gräs, fixa med båtar osv.

Skönt det vara tt se Zhelda kuta löst hela dagarna. Blev inte så mycket fiske, men fisk blev det iaf ;) och en hel del motion =)

När vi väl skulle åka hem, dagen innan går bilen sönder "KUL" Något lager i ac compressorn som gick sönder. Så bilen fick vi inte göra. En bärgare kom och hämta bilen och körde den 2,5mil till närmsta verkstad som kunde audi.

Men jag & Morsan tror att det fanns en mening med att bilen gick sönder. Samma dag vi hade tänkt åkt, sitter jag ute på altanen och röker. Tycker jag ser 2 människor badar i älven med kläder. Så jag går in till morsan och säger " Fan morsan jag tror det e 2st som badar med kläder i älven" hehe.. ut kommer hon och undrar vad jag pratar om, så vi går bort en bit och kikar, Och hunder börjar skälla. Se på fan då är det 2 st som kantrat med deras båt när dom trodde dom var skickliga nog att ta sig med båtn genom och över forsen. Men icke där mitt i forsen kantra båten och välter. Så dom i älven och klider ner med strömmen. Tur var så hade dom flyvästar och hade båten som flymedel. Kunde ha gått riktigt illa för dom och tur att vi var kvar så vi fort ut i våran båt och hjälpte dom.  Så det där tor jag nog dom inte gör nytt försök med inte. Får hålla sig nedanför forsen med båten eller dra den genom =)

När våran livräddning var klar ringer bilmekanikern och säger att våran bil är körbar att köra hem med 85 mil. Men utan ac. Vad gör det, vi kom ju hem =) Var nog ödet att vi skulle vara kvar en dag xtra =)

Borta bra med hemma bäst. Vad skönt det var att komma hem och få sova i sin egna säng =) Sen upp o jobba natt dagen efter så hann inte vara hemma så mycket innan arbetet slog igång.

Helgen var blandad. Lite festande i fredas, Parkens zoo i E-Tuna i lördas & Jamies födelsedagskalas igår. Efter kalaset drog jag, frugan & Jamie  till Ikea & Maxi medans grabbarna drog och träna & fiska. Var en riktigt mysig dag.

Idag blev det iaf att storstäda hela lägenheten. Skönt när det är gjort. Fick också min kära man att åka till e.m och köpa en byrå jag ville ha i hallen. Trode aldrig att han skulle göra det. Men när jag lagt mig i sängen o skulle vila innan jobbet så ringer han och säger att han köpt den och att vi ska hämta den nästa tisdag =) kommer passa bra där =)


Riktigt skysst fast 4 korgar ist ;) Passar nog in i våran hall. Nej nu ska jag jobba på lite.. hejjpa!

Hej då gott folk,,,


2008-07-09 21:56:16
Nu drar jag till Norr... är det nå så k ni ringa på mitt vanliga nr, Har vidarkopplat det till mitt telia kort så..

På återseende ;)

chi...


2008-07-07 15:51:10

Chi fick han, Nu är han som ett lamm ;)


Fortsättning...


2008-07-06 23:20:40
Ja mannen min var ju då hemmanär jag kom hem söndag morgonen...

Hade inte hört av sig på hela lördagen...

Väckte mig 17.15 för att berätta att han skulle på bio...

Han åkte...

Ringde när bion var slut för att fråga om jag ville ha skjuss till jobbet. Nej jag var redan där för jag visste att han skulle ring och fråga det så jag såg till att redan vara här när det samtalet kom...

Kall som jag e och kunde fan inte hålla mig längre förns nu när jag blev tvungen att fråga vad fan han egentligen höll på med då kortfattat skriver jag vad jag fick till svars.

han sov kl 7 när jag ringde.

och han ringde aldrig på lördagen för att han visste att jag var sur och vänta på att jag skulle ringa? "URSÄKTA"?

Varför i helvete skulle jag ringa när det är han som beter sig som ett jävla svin?

Nej sen va d för att han inte ville ringa för att han visste att jag var sur och ville inte prata med en sur Madde? "Hhmmm"

Det kan han väll inte veta förn han ringer? Och om det var så Varför skicka han då inte ett sms? undra jag då och då fick jag det här till svars.

≠ţŭĦįέ! βªЯªﻋª≠! säger:

Ja du, de hade ja ju kunnat gjort. Men nu tänkte ja inte på de o ja skicka inget sms. Vart e de du vill komma? Hade ja velat höra av mig så hade ja väll de, men de ville ja inte så ja gjorde inte de.


¯¯²¬»ҲҳMลđđعҳҲ†«¬ säger:

det jag vill komma med att du beter dig som ett jävla svin o bara bryr dig om dig själv. Du skiter totalt i om du sårar andra, sen när du vet att du gör det så skiter du ändå i det och kan då fan aldrig säga förlåt för att du gjort fel. Jag trode då fan att du hade tänkt efter och mognat. och jag förstår inte vad fan jag gör för fel för att förtjäna det? det är det jag vill komma med det här..


Ja så... Vad säger man? Nu ska jag jobba hej!


Zhelda med på jobbet


2008-07-05 23:18:19
Yes! Zhelda fick då följa med till jobbet ikväll då min älskade sambo inte kommit hem och inte hört av sig sen igår. Trevligt, Trevligt! Mycket får ma ta här i livet men när ska man sätta stopp på för det?

Prata då med han se så där 6.15 då sa han att han skulle ta bussen med mig sen när jag sluta. Dock visste han inte vart han var. När vi la på lr ja när han trode vi la på han stängde då aldrig av när han tidigare hade sagt att det bara var han niklas och karl. Men så lät det då inte i lure´n kan jag då allt säga, hörde nog lite mer så varför inte säga exakt vilka som var där? Ja ja...

Ringer när jag slutar strax efter 7. Då ville varken stoffe, niklas eller karl svara. Han kan inte presic komma och säga att dom hade somnat för på 50min o det var sånt ös med musik o människor så tror jag nog inte det.

Vill faktist inte äns ha någon förklaring av honom, inte heller se eller prata med honom. Sur blev ja inte för att han inte svara eller kom hem innan jag stack till jobbet. Dock sur är jag elelr ja besviken på att han inte hört av sig och kl är då ändå 23.16 just nu. Och tycker det var ansvarslöst då vi har en hund där hemma. Men men...

1 natt kvar sen då efter denna. Ska bli skönt att vara lite ledig och komma från stan ett tag. Ladda om batterina lite.

Nej gott folk nu hade jag tänkt gå ut på altanen på bottenvåningen och släppa ut min hund så hon får sig en liten pink. Hejjpa!

Jobba jobba jobba...


2008-07-04 23:49:01
Drag är det i helgen i västerås. Det är nämligen power meet. Fyfaaan säger jag bara.

Fulla raggare överallt vat man än vänder sig. Visst jag bryr mig egentligen inte, men när man bor rätt centralt och har raggar köerna presic utanför sitt sovrumsfönster och dess utom jobbar natt så är det inte det minsta trevligt kan jag då lova. Stackars min sambo där hemma om jag blir trött ocg grinig ifall jag inte kommer kunna sova, He know.. haha han rymmer väll hemmifrån ett tag ;)

Mobil sönder - Kamera sönder därför blir det inga bilder på ett tag, så telenor få la va snabba!

Va på kalas innan jag kom hit till jobbet, trevligt. Men hade vart mycket trevligare om man kunde få ta sig en öl med sällskapet =) Blev pepsi för mig ist ;)

Nej nu ska jag sätta mig och skriva ett brev som sedan skall skickas till tillberga anstalten. Det är nog dax att skriva ihop det där brevet nu tycker jag som aldrig blivit av. Så vem vet kanske skriver yttligare några rader i natt ifall tid finnes ;) Chiao!

Om du vill bli min Fru...


2008-07-01 00:04:13
Sofhia... så får du ta mig här och nu. Men om du inte kan så får du KÖPA ETT HUS åt mig hahhha eller ja oss.
Älskar dig också och du betyder enormt för mig med.

Helgen då, Fredas var vi ner till Mälar tältet och röjjde, Hem till oss och några filurer hoppar in där som gubben i lådan. Vidare hem till Sonja, sen gick jag stoffe & Karl hem och sov så där vid 7 snurren.

Vakna väll se så där vid 16 tiden på lördag. Frugan kom och vi stack o köpte hårfärg o diverse saker. Hem färga hennes hår, käka mc donalds sen ba lämna hon mig för att dra ner o jobba på bmb. jävla råtta hehe =) Men nog så va stoffe på snällt humör så vi låg bara hemma hela dagen o kika på filmer sent in på natten,

Söndagen var det då upp tidigt, hm ja tidigi och tidigt haha gick upp 10-10.30 börja dammsuga, svabba, plocka disk och diska. Slet av stoffe täcket o klädde på han halvt sovandes för att sen slita upp honom för att kunna bädda sängen haha.. sen vidare till återverket o kassa massa skit som vi hade i hans farsas buss.

Haha stressa hem för att hinna hem innan Fhia"Frugan", Robban & Jamie skulle komma och käka.. hade som tur skalat potatisen innan så när jag stog i högsta högg med kniven i handen för att göra i ordning gratängen skutta dom in där =) Men det blev bra. Hemma gjort potatis gratäng, hemma gjorda potatis klyftor, rödvins sås, b-sås & rostbiffs biffar. och självklart sallad & vitlöksbröd ahhaha så hela kost cirkeln ;)

Inte nog med det, vi kika iaf in på hemnet där det var köp 2 och betala för 1 =) Va fan Jag, Stoffe, Fhia, Robban blev inte lite sugna.. nääää fan 2 hus på samma tomt inte så långt från stan, inga granar så jätte nära förutom varandra PERFEKT. Ringde mäklaren idag men var redan 7 par som höll på och budgiva redan nu och priset hade börjat sticka iväg så nehe.. men frun min Vad sägs som att köpa mark och slå upp våra egna hus? hahaha eller så väntar vi tills vårat drömläge kommer? =) Tomt för platts med barn & Hundgård är ju då ett måste & & & & & Poooooolen =)

nej nu är det då Måndag & jag sitter på jobbet så ska väll göra min plikt och fortsätta arbeta.

Fick dock inte ett så soligt samtal för en liten stund sen. En av mina bästa vänners pappa hade dött. Vill inte gå in på vem personen ifråga är, eftersom det får hon helt själv välja vem hon vill berätta för. Tycker verkligen så synd om henne. Alla mister vi någon någongång i livet, men för i helvete hon är höggravid och har 7 veckor kvar. Älskar dig sötnos det vet du. Finns alltid här för dig det vet du med, det är väll därför jag ska vara boss på bb när du föder, du får slå mig så mycket du bara vill :( . Hon kommer hem till mig imorgon bitti när jag kommer hem från jobbet. slutar ju 7.15 på morgonen, blir inte så mycket sömn kankse inför dagens nattpass. men vem fan bryr sig, ens vänner är ens allt, dom bästa!

Hej då!


Hej då!

RSS 2.0