Onoff!


2009-11-29 22:01:01
Där har man förgyllat sin tid Lördag 10-17, Söndag 11-17! Min stackars dyrabara tid =) haha! Ja en annan stackare fick stå o le hel dagarna & se söt ut ;) så jag har haft jordens huvudvärk när jag kommit hem =) Jobbigt att se glad ut för länge. It´s not my style :P

Medans grabbarna jobbar så här:

 

 

Haha ja dom hade det bra dom, speciellt en dag efter firma fest! Sa på lördagen att jag tar med mig ipren till söndagen. Jajjamensan dom gick åt o några blev glada för det hehe..

Kom hem för ett tag sen. Syster & Pontus plocka upp mig när jag sluta. Sen bar det av mot Monica & käka super god mat, drack vin och fika lite innan vi stack. Farsan fyllde ju i Tisdags, så vi fira honom lite & 1 advent på samma gång. Tack för den super goda maten Monica! yammi!


Bara skit på tv´n ikväll. Totalt värdelöst. Och alla dessa filmer i hyllan orkar jag inte äns kika igenom, har nog inte äns sett hälften! Ska ta mig en dusch sen krypa ner i sängen med en varm kopp te. Vågar inte tända nå ljus för dom somnar jag nog ifrån och glömmer blåsa ut eftersom jag sov så oroligt inatt. Sömn terapi är det någon som har testat det?

 

Nej nu skriker sängen efter mig! hej!


Tjilivippen!


2009-11-29 07:27:34
Phuuu... inte min grej att vakna så här tidigt! Kaffe kaffe kaffe!!! Jobba jobba jobba! le le le! hahaha... Go go go!

Typ så ja!

Måste ringa och bråka med hon Znitha som har stugan, hon svarar o ringer tydligen inte upp när grabbarna ringer. Det där orkar jag verkligen inte med. Men eftersom det fortfarande står på mitt namn delvis så vill jag inte ha nå jävla strul.

Första advent idag då. Jobba till 17 sen dra o fira farsan. Syrran plockar mig på önöff kl 17, sen bär det av.

Grennen brevid hade party igår, men nog fan var det grannen under jag hörde mest, haha sucker hon ska då inte yttra sig till mig då. Det kan hon allt få höra om hon skulle säga nå.

Känns så konstigt att inte ha en hund hemma på mornarna, men ändå skönt att slippa morgon pinken!

Nej folket nu tänder vi advenstljusstaken, förstå gången jag äger en. Har alltid hatat julen o julpynt. Men fick denna av min snälla mor så bara att tacka och le. Imorgon får vi se om det finns någon ork eller sug att fixa lite klappar så man slipper ha det hängandes över sig!


Lördag morgon!


2009-11-28 07:42:16
Var segt att gå upp när klockan ringde, Att man ska vara snäll att jobba sin lediga helg! Tur att det finns nå som heter Kaffebryggare, kaffe & mjölk! Bästa starten på dagen. Och självklart en Cigarett på min blåa balkong!

 

 

Nej nu ska jag ta mig en kopp till sen dansa in i duschen! Ha en toppen helg allesammans! Det ska jag också försöka ha! Blir att spika huvudet på kudden tidigt idag igen, sen jobb imorgon.

Petra kommer förbi ikväll så blir några glas vin. Det sover man gott på =) Tjingeling!


En olycka kommer oftast inte ensam...


2009-11-27 13:26:21
Nej så nu har vi bara vik till sista dec. Hahhaha det här går ju skit bra.

Nej idag e det fredag, så då kör vi fram snabeldraken o rockar loss till en massa musik och tänker på nå annat, o skakar av sig alla bekymmer det kan vi ta någon annan dag.

Om man ska dra en vända till oxen o sola ikväll, det var ju ett jävla bra tag sen?

Nej nu ut med hunden o börja med att soppa på balkongen o bära ner bänken, det låter som en bra ide ock svänga förbi tvättstugan o se om det finns någon tid över till mig ikväll ;)

Hoho...


2009-11-26 15:55:30
Idag vet jag inte om det är feber jag har eller om det e feber blandat med bakfylla. Någonting skumt är det iaf. Men städa ska jag göra vilket som, och hjälpa grannen min o kasta lite skit. Har ingen lust alls att skriva idag så jag lägger ner det här just nu. Skriver antingen senare eller imorgon! Nu vet ni att jag lever iaf ;)


En helt vanlig tisdag!


2009-11-24 13:36:28

 

Snart ut i skogen med bästa granne på äventyr, sedan fixa naglarna hos Nina!

Sitter och väntar på att min läkare ska ringa upp mig.

Jaha ja vad har jag mer att skriva då. Vart film hos Johanna & Jocke igår, var hemma vid 00.00 och drog i mig 2 glas vin, sen sov jag som prinsessan på ärten =) Så underbart!

Imorgon kl 14 blir det samma sak som förra onsdagen.

Visst jävlar farsan fyller år idag, Grattis till honom <3

 

Nej nu ska jag ta en cigg o maxa lite musik innan det ringer. 13.40 skulle läkarn ringa! Tjilivippen!


10,45h kvar....


2009-11-22 20:30:19
Tills jag får 216h ledighet ;) sug på den ni!

Jag ser ljuset! hahaah fyfan va skönt det ska bli att inte bara se mörker när man vaknar o mörker när man somnar. man blir rätt mör av att jobba natt denna årstid!


Dårhus de Luxe!


2009-11-21 03:26:27
Vill jag lova att det hitills har vart! FyF*nnnnnnnn säger jag bara!


SNÄLLA, kan det inte regna lite till?


2009-11-19 23:44:27
Så totalt jävla värdelöst! regna regna regna!

Idag e jag fan negativ o det får man vara ibland!

Vart förbi Johanna & Jocke, druckit lite kaffe, käka lite! mysigt! snart får hon kläcka ut den där hon bär på =)

Ska nog hjälpa henne på traven under min ledighet om "L" inte kommit ännu! =)

Nej nu ska jag halsa i mig lite jucie och bara dö för en stund!

När jag var liten... "mindre" då...


2009-11-18 02:26:56
så hade jag en massa massa fräknar!

men dom e borta nu? Brukar se dom krypa fram när jag solat sen försvinner dom igen!

Issa har du dina fräknar kvar?

Snart bär det av...


2009-11-17 18:14:23
Mot veterinären! Usch nervös e jag att helvetet ska braka loss...

Väntar på att någon ska bli klar i duschen så jag kan slira in o vaska av mig.

Imorgon får jag bara sova till kl 12, för 14.00 ska jag infinna mig på staden för samtal! Vill jag gå dit?
Vet inte.

Ringa läkaren imorgon måste jag också komma ihåg att göra.



Var förbi Maria igår på en kaffe. Då passa ju whille på att fotta loss!

Lyssna och njut!


2009-11-17 02:57:50





Ohhh ja...


2009-11-16 15:50:20
50 Timmars arbetsvecka börjar 21.15 ikväll och varar tll måndag morgon 7.15! Ledig onsdag & torsdag!

Så ere, Imorgon ska jag till veterinären med dockan eftersom han var sjuk sist jag var där. Tror ni att jag har turen med mig? det tror inte jag iaf!

Nej nu ska jag springa ner o lämna hunden! Seya!

Vi luktar curry!!!!


2009-11-14 03:14:51
Efter besöket på tabazco och å så luktar jag och alexandra curry efter burger corner. Deras Chicken nuggets o dressing finns det ingen som knäcker!

Så nu kan Whille säga: Min mamma luktar Curry! hahaha!

Kvällen funka, men eftersom jag lovat mig själv att hålla mig städad o inte svina när jag slirar så hade väll inte alex världens bästa kväll. onka onka onka.. hahhaha nej då!

Nej nu ska jag svina ner i sängen, det e väll det ända jag svinar idag! ska på änglamässan imorgon med f.d svärmor o hennes vänninna! kl 11 senast hämtar dom mig så lite sömn vill jag ha!


hejjpa hejjpa

Tiden rann över & det hann bli torsdag!


2009-11-12 02:47:16
Har tänkt mycket på gårdagen och känt efter, inte det minsta kul. Känns ja "tungt" ju mer man tänker, för ju mera jag tänker ju mer förstår jag själv hur jävla kass jag vart! haha! Det positiva i det negativa e att hade inte Issa & Maria kommit o gjort d dom gjorde, ja då vete fan vart detta helvete hade slutat!

Nej jag klarar fan inte av att skriva mera, för ju mer jag skriver ju mer tänker jag och jag orkar inte! På med locket!

Även om man blir förlåten av andra, så är nog det svåraste att förlåta sig själv!

Jag kan inte skylla på någon annan, hur mycket jag än vill. Allt handlar om sina egna beslut och sina egna val.


Och Fru! jag tänker på dig jätte mycket & har gjort. MEN du förstår nog varför jag inte hört av mig, för du hade hatat att se mig så där som jag måde. Du förstår nog vad jag menar.

Kämpar vidare, som en annan liten jävla krigare!


2009-11-11 07:31:15
Idag är det en ny dag, ny start med nya tag!

Syster kommer och hämtar mig vid 8.15 sen bär det av, och upp till bevis. Vet faktiskt inte om jag ska vara helt ärlig om jag gör det för min egen skulle eller för någon annans. Det var nog iaf igår jag fick mig en återställare o förstod att jag verkligen sårat och stött bort dom som alltid funnits där. Kan det vara därför jag åker dit idag? Jag har ingen aning. Men det visar sig efteråt. Vet ju inte alls vad som kommer hända & vad som kommer sägas, jag vill ha kontroll på saker o ting o när jag inte har det så vänder jag lätt taggarna utåt. Men det beror nog helt och hållet på hur personen som tar emot oss idag är som person. Ähhh jag vet o fattar ingenting det visar sig helt enkelt, känns inge vidare roligt iaf.

Har fått i mig en kanna kaffe, några cigg! Ska hoppa in o spola av mig och sedan pinka hunden. Börjar bli lite brådis.
Skriver mera sen om jag orkar! LingLang!

Hatar datorer


2009-11-10 14:52:59

 



 

Jag hatar Datorer, Routerar, Inställningar o allt där intill.

 

Nej nu ska jag hoppa in i duschen o skrubba bort min sura min. Sen ska jag väcka människan som sover, Nu är det färdig degat tycker jag. Vid 16 kommer Whille piller & pillar på datorn. Ska till Farsan idag också eftersom det aldrig blev nå i söndags. Det blir la bra!

Spela poker igår! Vilket jävla flyyyyt. Hade tidigare under dagen vart ut till åsby med syster, där köpte hon en lyckosten till mig som var format som ett hjärta och som jag alltid ska bära nära mig. Så man kan undra om det var stenen som gav mig tur i poker eller om jag abara hade flyt. Synd blev jag så trött så ögonen gick i kors så jag lämna min stora stora stooora haha pott och tvinga Mr.P att köra hem mig, för han hade redan åkt ur haha! Syster tog över turen när jag drog o soppa grabbarna under mattan! Girl power! Jag hade ingen aning om vad jag gjorde men bra gick det haha!

Tack Issa för en underbar dag!



Förresten, Idag skulle jag egentligen vart på Pink konsert. Men eftersom Herr C hade tagit dom fast han gett dom till mig så blidde det inte så. Men jag har det bra ändå! =)


Imorgon är en ny dag o nya tag! Morgondagen börjas med att tidigt åka och bevisa för mina nära & kära att jag vill och kan mer än dom tror, Försöker iaf. Hoppas bara att jag inte stöter på fel människor på fel ställe bara!


Uppe före tuppen!


2009-11-10 07:36:29
Vakna vid 6, somna vid 00.30

Fick bli Kaffe & toblerone till frukost. Haaa... så ligger man här i sängen med datorn igen och funderar på vad man ska hitt på idag. Kan ju börja med



Jag blev utmanad av http://carolinekalvelind.blogg.se/
Så det e väll bara att börja fördriva lite tid på det!

M

Utmana 5 personer och berätta det för dem,
samt för personen som utmanat dig.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn.
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord.
Om personen som utmanade dig har ett namn som
börjar med samma bokstav som ditt,
får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar 2 ggr.
eller skriva ditt namn som svar
(förutom fråga 1)

1. Vad heter du: Madeleine
2. Ett ord på 4 bokstäver: Mjau
3. Flicknamn: Marielle
4. Pojknamn: Marcus
5. Yrke: Målare
6. Färg: Mörkbrun?
7. Klädesplagg: Mjukisbyxor ;)
8. Mat: Makaroner, haha...
9. Sak i badrummet: Matta
10. Plats/Stad: Malaysia
11. En orsak att vara sen: Morgon sex hahaha,,,
12. Något man skriker: Men jaaaaaaa
13. Film: Matrix
14. Något man dricker: Miller
15. Band: Massive Attack
16. Djur: Myrslok
17. Gatunamn: Markörgatan
18. Bil: Mercedes
19. Sång: Muse breaka Rmx - "infected mushroom"

Jag utmanar:

Emma
Issa
Fru
Robban
Linda

Domedagen är kommen...


2009-11-09 08:00:56
Nu finns det ingen återvändo, frågan är om jag gör det för mig egen skull eller bara för eran skull? Jag vet inte själv!
Nätterna är ett rent helvete just nu, Men mitt eget val o fel!

 

 


Det blir inte alltid som planerar, man får stå för sina konsikvenser ibland o detta hände tyvärr inatt! Tack Maria o issa! Älskar er


2009-11-06 12:47:14
Det blir inte alltid som planerar, man får stå för sina konsikvenser ibland o detta hände tyvärr inatt! Tack Maria o issa! Älskar er


Lite bilder sen jag o Kalle fördrev tid i natt!





Och så jag & Niniz så klart!




Har inte mycket mer att tillägga just nu!

00.52


2009-11-02 01:09:26
Är klockan nu, och det är redan Måndag. Dagen som jag inte ville skulle komma har kommit.

Tidigare idag Dammsög jag hela syrran & Mr.P´s lägenhet, diska 2 lager disk och tvätta 3 fulla maskiner med tvätt! Varegooooooooooda mina ärtor små! Gick upp 16.20 satt igång 16.30 och var klar innan skjussen till jobbet kom 20.50 hahaa!

Drygt 6 timmar kvar innan jag går av mitt arbetspass och kanske 8 innan jag kliver innanför dörren där hemma. Ska ta en promenix hem till Malin för att hämta Zhelda. Tar nog en kopp kaffe också och fördriver tid och sammla krafter och ork. Sen blir det mamma taxi eller promenix igen beror helt på hur trött jag är i kroppen efter en het helg på jobbet.

Kl 19 är det årtebesök hos vet, ska försöka att inte glömma det. och sen får jag besök vet inte vilken tid men det visar sig. Kanske ska ragga med någon till ikea för att köpa köksbord och ringa läkaren o boka tid för check av knölen.

I alla sagor finns det alltid ett slut, den kan sluta både bra och dåligt. Denna saga "min" saga sluta D.Å.L.I.G.T!     MEN har en god fortsättning. Jag lever i en saga känns det som just nu!








Se nu för tiden litar jag inte på min egen skugga
det är så många jävla slynor som vill se mig bli fukkad

så backa av
jag ber er snällt
ta ett steg i från
Känner hur jag är påväg att explodera inifrån
vart enda fiber

är på högspänning
så kom inte för nära
om du är en främling
ge dig in och bo
se värtsa striden rasa

hela kroppen skälver och skakar
och det är svårt att streta emot
när pulsen stiger
kämpar dagligen hårt för att tämja min iver
ge efter börja jag svinga aluminium
och slutar inte förräns
vi är inne i nästa millenium

säg mig, kan du föreställa dig känslan
när hatet kommer tillsammans med ångesten och rädslan
attackerar dig från alla olika håll
får dig att snurra runt i cirklar
förlora all kontroll


ey, varför vill ni tjaffsa med mig
Se är det krig ni vill ha
så är det helt ok
för jag tänker inte backa för nån

men om ni känner för att testa
kom..


små timmarna...


2009-11-01 00:14:19
Så här på förnatten har det rulla på bra med larm på jobbet, men får hoppas på en lite lugnare natt i natt mot igår!

Man hör folket härjjar utanför oxh taxi bilar som far, f*n vill också vara ledig hehe...

Imorgon bitti när jag kommer hem till syrran & Ponta kommer det vara helt tomt, dom är i sthlm så får vara solo där jag dåda!

Var förbi F.d svärmor och drog en kaffe innan jobbet, så mysigt. Vi satt där o bolma o drack kaffe och mös i kylan haha! Underbart att alltid ha na vid ens sida. Helt neutral behöver inte äns prata om det som har hänt, Hon är som en xtra mor o jag som bonus dotter för henne. Alltid lika skönt att träffa henne, blev en snabb visit bara eftersom jag skulle iväg och jobba. Jag får bjuda över henne och Märta i veckan när jag köpt ett köksbord.  =) Och beroende på hur jag mår också det har jag ingen aning om än.

Återbesök hos veterinären på måndag också, det klirrar till i kassan så snart ligger man på - igen!

Har ingen aning om vad som försvunnit från hemmet. Visar sig på måndag morgon! Låser in mig o bäddar ner mig i sängen o stänger sovrumsdörren så slipper jag kanske se mer änn att en Tv är borta!!!!

Nej suckers! Nu kallar jobbet hejpa!


RSS 2.0