Psssst...


2009-03-31 08:06:07
Jag vet något som inte du vet :P lalalala =)

Nu höjer vi kaffe muggen


2009-03-30 07:55:04
och håller tummarna för att detta samtal kommer gå bra och ge mig några lugnande org!

God söndags morgon!


2009-03-29 06:30:23
Blev inte många timmars sömn inatt inte känns det som när man skulle skulle ställa fram klockan. Blev en lugn kväll igår.
Först var brorsan, hans fru och Måns förbi här en sväng i västerås och hälsa på morsan för att hjälpa henne med datorn. Sen kom Magnus och hämta mig och vi var förbi Månica & Farsan och tog oss en snabb fika.

Senare kom Syster hit för att käka lite, sen kika vi på filmen marlet and i. Hahha grät som ett litet barn på slutet, men det får man göra ibland =)

Märkte små spår av att hunden min den så kallade råttan har börja löpa lite smått. Bra där då löper hon samtidigt som svärmors tik.

Nej nu kallar jobbet snart. Känns mindre roligt, idag hade jag inget sug alls på att gå upp före tuppen för en halv arbetsdag på klockan. Men men vill man få in pengar till hushållet är det bara att bita sig i läppen och le med en kopp kaffe i handen!

ska börja göra mig iordning nu! Höres!

vad ska jag säga om denna dag!


2009-03-26 22:27:36
Det som hände idag hade jag inte förväntat mig!

Hade för övrigt en jätte mysig dag med henke och linda ute på hälla en sväng, för att leta lite kläder till elvria och henke. Begravning imorgon! Sen for vi ut till svanå och umgicks o rack världens godaste kaffe & ät världens godaste köttfärssås! Tack för en underbar dag Linda, & Henke så klart!

Dagen kan ju inte sluta bättre med e.m med fru min o solning på kvällen! puss på dig!

Nu ska jag snart krypa ner i min sköna säng och be stoffe komma och se nån serie med mig.Vilket jag håller tummarna på iaf

Godmorgon kalla Sverige!


2009-03-26 08:02:07
Nu tycker jag att våren skick upp nu vid 7 för att få iväg mannen i tid, dom ksulle ha nå möte på facket med jobbet. Så nu håller vi tummarna för att allt ska gå bra. För annar äre kört!

Som vanligt sitter jag här me dmin kopp kaffe o funderar på hur jag ska fördriva tid. Jag ska Ringa Linda kl 9 o sen med henne hem ut till svanå en sväng eventuellt!

Och ikväll blir det först stan med frugan, sen blire solning "kanske" vi brukar ju inte lyckas få till det när vi vill det hehe =) Så det visar sig!

i övringt igår så hände det inte så mycket. Gick upp vid 8 o drack kaffe " ovanligt " börja dammsuga skura o skrubba rent badrum, sen kom syster och hämta mig o vi fpr till hennes sjukgymnast. Sen vidare in på chilli o ljuskejdan! Fan dom har grymt skyssta grejer på chilli synd att man inte e gjord av pengar :( en helvetes massa räkningar har vi denna månad också så blir nog jäävligt tajt, eller så får jag flörta med mannen o ta pengar ur hans ficka =) men brukar försöka ndvika det o tar hälre från körkortspengarna så dum som man e, men behåller stoltheten iaf!

Nu vill jag bara få hem det där jävla deklarations pappret så jag får veta om jag får nå tillbaka eller om jag ska betala tillbaka. Men min tur senaste tiden blire nog att betala tillbaka o det suger, suger stenhårt!

Helgen kommer bli lugn ska jobba fredag & söndag! nej folket nu ska jag fyll apå min kopp meed kaffe o ta mig 2 panodil puss  på er!

Trappan


2009-03-24 14:25:09
Jag har ramla ner ett ANTAL steg till nu, men det kommer nog en dag som jag läkt och klättrar upp igen!

Uppe med tuppen!


2009-03-23 08:34:14
Och har ringt en massa smatal... först ett privat som bara har tele tid mellan 8-8.30 sen till kenneth på lönecenter får tydligen bara en lön på 7700 och har då jobbat 90h förramånaden o en hel del ob, förstå hur dåligt betalt det e att arbeta inom vården. Så är det verkligen värt att slita ut sig både psykiskt och fysiskt för det? Är det verkligen det? Jag lovar att jag skulle nog tjäna mera på att gå arbetslös o stämpla upp mig! Fan va lessen jag blir. Hade jag haft det där jävla körkortet nu så hade det vart löst då hade jag kunnat arbetat 200% men en jävla massa o tro mig jag e inte den som hälre ligger hemma och latar mig. Eller jo idag tacka jag nej till ett 5h´s pass för att vara säker på att jag inte börjar jobba förtidigt nu när jag vart sjuk.

Fan snälla nån kom med nå bättre förslag.. Vad ska jag göra???

Nej nu ska jag ta mig en kopp kaffe & röka en cigg för att lugna ner nerverna lite! alltid samma oror o stress inombords som det inte går att få slut på! Men jag ska va glad att jag har ett jobb iaf!

Helgen har ju vart som den vart...


2009-03-22 21:18:52
Gick av natten i fredas morse, dom två sista timmarna kände jag mig inte alls pigg och nej det visade sig på tempen när jag kom hem så från 8 på fredag morgon till lördag eftermiddag kl 16 låg jag ner bäddad i sängen i gnällde som ett litet barn. Men puff så va feber helt borta, sjukt men så kan det vara! Så tog mig en öl o två glas vin igår. Febern hade nog gjort sitt vakna föst idag 8 på morgonen, kika lite på disney dags, va det ända som fanns atts e på föutom tv shop hahaha sen somna jag om några timmar till. så var nog helt slut i kroppen ändå, men känns i ryggen att man legat i sängen föööör länge =)

ska väll antagligen ut o övningsköra om ett tag om inte det blir inställt idag! det visar sig! Och imorron blir det eventuellt solning med fru, funderar på att testa käka brun utan sol tabletter, någon läsare som har någon erfarenhet av det? och vad tycks om det isf?

En vän som för tillfället bor och jobbar i norge just nu verkar inte må speciellt bra, hade jag haft pengarna att åka dit så hade jag åkt dit nån dag o bara hälsat på o förgyllat hans vardag lite, och tänkt på nå annat. Om Stoffe hade tillåtit det så klart!!!

Nej folket nu har jag bättre saker för mig tjing tjing!

Tänker, Tänker & Tänker...


2009-03-19 02:19:04
Mitt upp i alla tragedier runt alla mina nära & kära har jag på nå sätt börja tänka även på mig själv. Vilket man även behöver göra ibland. Sen när man jobbar natt och är vaken natte tid så kommer ju allt tyvärr, skönt ska det bli att få sova bort hela dagen imorron, tankar som snurrar är...

När är det min tur att få lite flyt här i livet? När är det min tur till en massa saker? (fast tjänst, osv, ni vet vad jag menar ni som känner mig) Man ska aldrig hoppas för mycket för då verkar allt bara skita sig. Varför trivs jag inte längre på mitt jobb som jag en gång i tiden har tyckt vara skönt att komma till? Och varför har jag börja drömma en jääävla massa mardrömmar senaste tiden, det är inte äns drömmar jag tänker dela med mig. Syster mind römmer också en massa mardrömmar, betyder det någonting?

Så, kommer år 2009 bli ett bra år? eller bara en massa nya trappsteg för att komma upp till toppen? känns som stegen bara blir längre & längre just nu!

Nej nu var det slut gnällt för mig finns faktiskt dom som har det värre! Nu ska jag jobba lite o flöda iväg tankarna på annat!

NU ni folket lär ni passa er!!!!


2009-03-17 08:11:37
Nej då... ska snart iväg eller ja snart o snart vid 10 tiden iväg o sola med min fru, sen ska jag ut o övningsköra haha så passa er =) men blir nog på nått litet ställe innan jag lärt mig bilen innan jag åker ut på store vägen, men here i come snarts ka jag ha kortet färdigt, vilken frihet det ska bli! =)

Helgen var trevlig med fest & feber... men underbar ändå :D Söndagen sov jag mest bort kan man väll säga... skulle ha solat o kört igår men hade ingen ork till båda delarna, det hade nog inte fhia o robban heller riktigt tur var väll det =)

Nu vill jag att det ska vara löning, har blivit en riktig fattiglapp senaste dagarna :( hur ska detta sluta? :(

Nej nu ska jag ta mig en cigg o en kopp kaffe! Hej på er =)

Igår hade vi stor besök!


2009-03-13 07:22:07
Va Linn & lilla Neo =) Neo låg och mös i mitt knä och det var så mycsigt tll han börja skrika o ville byta sin bajs blöja hahahha!!!



Och nu sitter jag som vanligt här med mitt morgon kaffe i handen och funderar på när fru min ska vakna, själv fick jag gå upp kl 7 med sambons väckarklocka och muta han med frukost på sängen för att han skulle vakna och gå upp =)

Nej nu ska jag röka en cigg & hoppa in i duchen! Chiao!

Har kommit fram till


2009-03-12 08:06:00
Att jag behöver klippa och färga håret. Nån som e vilig att hjälpa mig? =)

Sitter här...


2009-03-11 14:46:08
Och tänker på vad jag ska skriva. Finns inte så mycket att förtälja mer än att jag vart vaken snart ett dygn, sov inget när jag kom hem från jobbet imorse. Kändes så onödigt så jag kan somna i tid i natt ist!

Tänker mycket på mina vänner just nu, så den mesta delen av mina tankar går till dom, till och med dig min fru jag vet att även du inte mår bra. Tänk om jag kunde klona mig och finnas där för alla samtidigt, hade jag kunnar göra det så hade jag gjort det. Linda, Elvira, Henke, Marie, Jonna & Fhia.. & självklart dig Issa du har det inte heller lätt just nu. Jag hoppas att läkarn snart ska hitta vad fan det e som är fel.  nu vet ni det!!!



Jag & zhelda sitter här i soffan och funderar starkt på att sova och hoppas att Stoffe väcker oss när han kommer hem från jobbet. Men jag litar inte riktigt på det. Ska jag plocka lite disk ist kanske? Nee.. inte alls sugen. men nå vettigare än att sitt här och svammla lär jag göra! hej!

Natten tillbringar jag på mitt andra hem!


2009-03-10 01:00:10
På ängsklockans ålderdomshem på gideonsberg! Känns som jag kanske snart ska ta o flytta in här i en lägenhet o bo särbo o spara pengar ist =) Ne då!

Mina tankar går till alla som sörjer just nu... kram på er!

Tänker på dig vännen min...


2009-03-09 15:25:32
Jag kan inte förstå din smarta och sorg du känner, jag kan bara känna med dig. Du har förlorat ditt barns pappa som du en gång delat ett liv med, och under samma helg få veta att din fästman är svårt sjuk! Jag finns alltid här för dig, 24 timmar om dygnet. Finn inget mer att säga, finns inte tillräckligt med ord för att din smärta ska försvinna! men när du behöver mig så finns jag här!

Tvätt, tvätt, tvätt! Mera tvätt, mera tvätt har ingen sett!


2009-03-06 18:59:15
Less kändes som den aldrig tog slut... men nu är den äntligen det! Blir en lugn Fredag här hemma har ikke sovit så många timmar efter arbetet i natt, & vi ska upp tidigt imorron så blir nog bara en hemma sittar kväll! Stoffe vid sin data och jag vid min.

Nu ska jag ta mig en dusch!!! Får skriva mer senare =)

I toppform & på topphumör...


2009-03-05 19:47:00
Eller inte beror nog på hur mna ser det det hela, har sovit så segt efter gårdagens nattarbetem, gick då inte att sova men har iaf fått sovit 3h i sträck nu på eftermiddan/kvällen så ska snart ta mig en kopp kaffe och försöka friska upp minnet lite innan det är dags för att fara mot nattens äventyr på Ängsklockan igen =)

Jag är iaf ledig fredag till lördag, Men på lördag blir det att ut och käka sen jobba igen =)

Men jag ska inte gnälla, jag har vart ledig en hel del och behöver dom här timmarna så bara att bita i det sura äpplet och göra sin plikt!

Idag blev det hemma gjorda pannbiffar  med hemmagjort potatismos och brunsås =) Tycker jag har vart lite slarvig senaste tiden med att laga mat, så stoffe förtjänadet detta idag =)

Skulle egentligen ha solat igår, sen idag men blir ikke någet av det =) får ta det imorgon ist =)

Nej nu ska jag sätta lite fart här hemma innan frun min kommer & hämtar mig! Puss på er folket!

Örebro imorgon igen!


2009-03-03 20:53:36
Känns som att jag åker dit hela tiden nu på senaste tiden, ehhe men imorgon blir det iaf Äventyrsbad på Gustavsvik ;) me like med fru och hennes familj med barn & man! det där blev komplicerat va? Haaaaaaa...

Kan bjuda på en bild från örebro från i söndas, jag och måns pratar lite med varandra =)


och så bjuder jag självklart på en bild på mig & lille neo, var förbi Linn & Stefan för att hämta min bikini och sniffa bäbis så klart =)


Stress, Oro, Magont, Orklös och så vidare,,,


2009-03-01 23:43:08
Inge mer med det, förutom allt det där vardagliga som rubriken inehåller så var vi i Örebro idag igen för att gratta bror!

Kom hem, klädde på hunden & gick över till pizzan för att hämta maten vi beställt. Hem & käka sen till bussen för att fara vidare till jobbet där jag i natt igen tillbringar min tid 10h men just nu bara ca 7,45h kvar. Det känns lite mindre kul då jag var rätt trött när vi kom hem från Örebro redan!

Tänker mycket just nu på det här med dom här tjänsterna jag har sökt sen mina lasdagar så det inte är så många kvar drygt 60 dagar kvar eller nå om jag nu har fattat det hela rätt. vad AVA dagar är för nå har jag ingen jävla aning om men det blir nog bra det där.

Vet inte om jag har skrivit att det ligger ett år´s vikariat ute på mitt jobb där jag e nu på 75% men vet inte om jag vill söka den, för ja av olika slags anledningar! Vi får se sista ansökningsdatumet är på tisdag och för att få vikariatet måste jag skicka in en ansökan så går det till.  För vad händer då med mina las dagar när jag går på ett år vikarieat är det AVA dagar jag går på då eller LAS, vilket är bäst för mig själv? Jag får nog ta och ringa facket imorgon och rådfråga med Niklas!

Så nu uppdaterar jag i samma inlägg för nu har jag forska i det här och är riktigt förbannad just nu kan jag lova. Både på mig själv & Bemanningstjänst.

När jag blev anställd här som vikarie sommaren 2005 efter Gymnasiumet "Ja jag gick om ett år" Så blev jag anställd med en anställning som heter "tills vidare anställning" Av Enhetschefen på min arbetsplatts. När jag arbetade här under den anställningsformen jobbade jag 645dagar. så kallade LAS- dagar. När du har kommit upp i 720 dagar måste kommunen ge mig en fast anställning.

För ett tag sen bestämmde kommunen att bemanningstjänsten skulle ta över alla timmanställda inom västerås kommun inom alla enheter då fick vi alla skriva på nytt kontrakt eftersom vi alla fick en och samma arbetsgivare.

och på det kontraktet hade dom ändrat anställningsformen till "allmän tillsvidare anställning" och det är så kallade
AVA -dagar som jag nu bara är uppe i 175st och behöver ha  720st dagar av  för att bli fast anställd.

Så dom var så fula och ändra min ställning så jag ej blev så kallad "LASAD" så jag dom skulle vara tvugna att ge mej en anställning och ändrade min anställningsform utan att jag visste det, visst jag var också dum som inte kollade upp extra om min anställningsform men som 18 år gammal o första jobbet efter gymnasiumet tror jag inte man tänker på det så mycket utan bara skriver under, sen när bemanningen tog över trode jag att vi bara skrev under för att dom böt arbetsgivare men ändå.  

så nu har jag 3 år till att arbeta ärslet av mig innan dom blir TVUGNA att ge mej en anställning. om jag inte får en innan.



Nej nu ska jag jobba på lite!

RSS 2.0