Avslag


2009-04-30 13:22:32
På lönelöftet, för att vi inte hade 200 000 i sparade pengar. Vad var det jag sa. Någonting skiter sig ALLLTID!!!

Slipa slipa slipa, lassera.lassera.lassera


2009-04-30 09:11:11
men jag vill kalla det måla eller lacka men då fick jag skäll för så hette det då inte.

Herrn i huset jobbar ju som målare, men åndå e det frun i huset som får ta tag i skiten hemma hahah.

Nu återstår det bara 6 trall plattor kvar som ska "lasseras". Ska strax ta tag i det så skiten e gjort

ojojoj förstår mannen min vilket tråkigt jobb det är. men sen e jag så noga, försöker iaf vara men jag har inte tålamodet blir så rastlös efter ett tag. Lika dant vare sommar när jag drar ut o fiskar uppe i stugan får jag inte napp inom en timme så vänder jag om o går hem till stugan igen o gör nå annat. Trimma gräset brukar jag vara expert på så händig e jag iaf hahah!!

nej folket nu roppar kaffe bryggare på mig och säger " hjälp mig, ladda mig, tanka mig, och sätt på mig" hahahaha

Dax att byta samtalsämne


2009-04-29 11:07:49
Igår fick jag väg stoffe till bauhouse för att köpa trä trall till altanen. "lyckades" Hade planer på att slipa domd är förbannade 12 plattorna idag o lacka dom första lagret när stoffe kom hem med lacken "ikk" regnet e på väg så måste snart ner och slänga in dom i förråder.

Sen har jag och stoffe ansökt efter låne löfte och ska på en visning på ett hus den 5é maj

Älsklingen min har även köpt biletter till oss till Pink i globen 11november. "love it"

Vecka 26 drar vi en sista minuten uomlands för att få semster & nå annat i tankarna!

SÅ nu får vi se vilken av dessa planer som skiter sig med huset, lånelöftet & semsetern

Med min otur så kommer nog inte allt av dessa planer lyckas. Det visar sig!

Ha det gott!

Ner och upp...


2009-04-27 00:33:58
samma vanliga gnäll o visor från mig. Därför jag tagit pause från bloggen. Jag är inte färdig med mig själv eller min sorg, och jag orkar fan inte äns prata om det, med folk. Jo stoffe självklart. Sov 3h idag så denna natt blir tung, känner inte igen mig själv i varken själ,kropp eller huvud. Men någongång vänder det mot ljusare tider...

Imorgon ska jag sola hade jag tänkt mig är över en vecka sen sist nu, fru ska med o göra mig sällskap. "love"
Efter det ska jag låna hennes man för att ut och övningsköra.

Får inte glömma att Nettan kommer kl två, då ska jag plocka o färga hennes ögonbryn, sen ner på stan o skicka tillbaka ett paket. 





 I still wonder why did you say goodbye
The pain inside my heart, it's tearing me apart

I cry myself to sleep
I don't know what I should do
Cause my tears will never dry
And I still wonder why

I don't understand why you have gone
The pain inside my heart, it's tearing me apart
And now I cry my self to sleep


Texten är ej tillängnad till stoffe ifall någon tror det, utan ni som vet menar jag någon helt annan!




Upp och ner


2009-04-23 21:01:33
dagen börja ok son kom ångesten. men man får ta dagen som den kommer. Jag e rätt stark psykist så dethär ska jag klara, har ju vart med om värre saker så.

Nu sk jag svampa i mig några öl till innan hunden ska pinkas och sängen väntar!

blir att jobba natt hela helgen. Hoppas det går bra!

Skriver säkert mer på nätterna i helgen. höres kram

Sorgen


2009-04-21 19:30:27
Tiden läker alla sår, men sen finns det dom som består. När ska detta helvete försvinna och gå över. Jag vet att det finns dom dom mår tusen gånger sämre än vad jag gör, men nog har jag all rätt i världen att få sörja jag med. Men näääääääääääär ska jag kunna få le igen. Söndagen log jag tack vare Linda, Henke o älskade elvira. Sen så har ju Henkes vänner rätt skön humör som man intekunde motstå att le när dom smällte hemmagjorda rökbomber o.s.v. Igår log jag en stund när jag gick ut från frissan och var nöjd. Men idag s¨å fort jag slog upp ögonen ville jag bara gråta, hela dagen. Johanna söt kom med buddah och gjorde mig sällskap med en kanna kaffe o vi gick ner en sväng på stan o lämna papper till aarbetsförmedlingen o hämta ut ett paket från ellos, skulle vara två men det andra kommer säkert i veckan. Men sen när jag kom hem då brast helvetet löst igen så jag börja skrubba rent badkaret o dammsög o diverse nu ska jag plocka disk för att fördriva tiden medans mannen e på gymmet o köper med sin en platta öl men frågan är NÄÄÄÄÄR ska jag få må bra igen nog fan hjälper inte våren!

jag tackar gud för mina goda vänner. Och jag saknar min fru enormt vi ses allt för sällan. Vi får ta tag i det

2 tmmar kvar sen ska jag ut o övningsköramed frugans man, synd att hon blie själv hemma med små änglar men jag tror hon har tålamod när det gäller mig o mitt körkort. Det ska jag gottgöra henne för o vara barnvakt då o då så hon och robert får kvalitetstid tillsammans ist. Eller var säger du Sofhia Hart Staff? =)

skriver säkert mer ikväll o mera gnäll, vill ni inte höra det behöver ni inte läsa det! Hej

En tröst i sorgen


2009-04-20 17:46:59
Så gjorde linnéa ett väldigt bra jobb med barret mitt, fick le för en stund och det kändes så bra. Luggen som vill flyga lite, men den formar o lägger sig med lite produkter och formar till sig om några dagar! Ett stort tack linnea! fick inte till en bra bild men det e iaf 2, eller 3 olika slags färger o lite ljusa slingor på det. Sen våga jag som jag sa på mig en förändring o klippte till en liten sne lugg. Får inte glömma att säga att Linnéa fick fria händer o göra vad hon ville med håret så länge jag får ha rätt längd kvar =)
 

Det var inte så här


2009-04-17 12:26:54
Det var inte så här det skulle bli, det var verkligen inte så här!

innan operationen gav en sjuksyster mig lugnande medel som smaka skit o hjälpte inte ett smack, mer än att jag kände mig lite dåsig. "Jag är ett monster när det gäller mediciciner, behöver dubbel dos"

Innan operationen bad jag narkosläkaren att hon skulle se till så jag inte vakna under ingreppet, och hon klappa mig på kinden och lovade mig det.

Innan operationen lovade kirurgen att han inte skulle förstöra mig, så mitt livs dröm aldrig skulle kunna uppfyllas, det försökte han lova mig.

Innan operation kom det tårar, medans jag hade en underbar narkosläkare breve mig som klappa mig på kinden tills jag somna.

efter operationen bröt jag ut i en massa tårar så fort jag vakna och sa, det var verkligen inte så här det skulle bli, allt skulle ju gå bra, jag skulle slippa opereras. Då kom en sjuksköterska och sa jag vet lilla flicka jag har läst din journal och gav mig dropp med morfin, och flytande ipren med citron smak mot smärtan.

En sköterska komma och skjussa upp mig på avdelningen där stoffe satt och sov i en fortölj.

Stoffe vakna och kom fram till mig, Då brast jag ut i tårar igen och sa det var inte så här det skulle bli älskling allt skulle bli bra.

2 timmar ville dom att jag skulle stanna för observation.

En skjuksköterska kom in med ett glas saftsoppa och ett glas vatten. Soffe fick ta droppet och hålla i det medans jag gick upp och kissa, sen fick jag en droppställning så gick jag in och kissa igen antagligen fick jag massa dropp under narkosen också.

Jag hällde i mig det där och tryckte på larmklockan. och bad om att få åka hem

Det fick jag så 20 min var jag nog kvar ist för 2timmar!

Jag och Stoffe åkte upp till avdelning 86 och hälsa på Hanna, Tobben och bebben utan namn. En flicka har dom fått. Hon kom till världen den 16/4 kl 10.37 och vägde 3990, och var 51cm lång och var världens sötaste lilla tjej, har fått näsan av mor sin. Trode jag skulle ta det hårdare än vad jag gjorde men det gick faktiskt jätte bra.

Vi gick ner till cafét och fika, dom käka. Sen for vi hem jag & Christopher.

Jag är inte den som tycker om att tycka synd om mig själv så jag masa iväg mig på nå Mary kay party hos jenny och nina, även fast jag var orklös så tog jag mig dit. Jag hade ju lovat och jag håller det jag lovar.

Får be om ursäkt till e som jag inte svarar på vissa kommentarer eller sms, vissa tider på dygnet har jag ingen ork eller lust.

min sista mening i detta inlägg blir. Livet är allt orättvist ibland!

Nu bär vi snart av


2009-04-16 05:34:41
Upp mot lasarett. Blev mycket tårar igår men finns dessvärre ingenting man kan göra . Livet är allt orättvist ibland :( så sitter och dricker min sista kopp kaffe och ska snart röka min sista cigg. Fastan med maten innan operation e helt oki, käkar ändå aldrig frukos. Jag hoppas det är tomt på tårar idag, för jag orkar verkligen inte gråta mera. Nej nu ska jag ta den där duschen, men jag skiter i att tvätta håret för det gjorde jag igår och det e tillräckligt slitet som det är!

Jag kommer säker inte orka skriva nå mer idag, har lovat bort mig på nå sminkparty idag kl 16, vi får se om jag orkar gå dit. Samt när jag vaknat upp frånnarkosen o piggna till så kanske jag ska träffa hannah & tobben och bebben deras, Stoffe ska träffa upp dom medans jag sover.

Nej folket vi hörs, om inte imorron så nån annan dag! Tjing!

Och.,..


2009-04-15 10:56:25
Det gick helt åt helvete. Operation imorron 7.30

Nu...


2009-04-15 07:49:48
Bär det va till läkarn, vi ska vara där 9.15

ska snart försöka få liv i mannen min och hoppa in i duschen, sen pinka hunden innan det e dax att fara.

Nu är älskade Hannah & Tobben på bb, nu hoppas vi på att lill tjejen kommer idag och att allt går bra! Håller tummarna stenhårt!!!

Jobba jobba jobba...


2009-04-14 04:41:48
Nu är jag på min sista natt. Så skönt!

Idag " tisdag" blir det att sola med frugan, sen sova någon timme för att sen kunna sova natten så jag är pigg när jag ska till läkaren på onsdag, och stoffe följer självklart med.

Sen får vi väll se vilket humör jag e på efter jag vart där, jag tror på det värsta. Så får se vad jag har lust till att göra då.

Min älskade Hannah ligger med värkar o ska nog föda imorgon bitti, snart kommer hon till världen den lilla =)

Nej folket nu larmar det på mig så adjö till er...

Inte nu igen...


2009-04-12 01:25:42
känner mig så jävla misslyckade, nu satte det igång igen!

Sitter här...


2009-04-11 00:16:35
I min ensamhet, presic kommit hem från svärfar. Käkat lite grillat och umgåtts. Folket ville ner på stan och röjja men jag bestämde mig för att gå hem jag ist =) Så mannen min kommer väll hem o väcker mig ap kanon sen ska vi se.

Imorgon blir det käk hos morsan. Gott... ja sen o jobba natt fram till tisdag morgon! blir nog en seg påskhelg ändå :D

Nej sverige nu skajag krypa ner i sängen och mysa! hej på er!

Men i slutänden


2009-04-08 22:22:59
Blev det inget bra ändå, finns inga ord jag är helt tom. Men är nu på jobbet och försöker tänka på någonting annat. Bättre lycka kanske nästa gång!


Det gick bra...


2009-04-06 18:28:46
Stoffe följde med mig upp o allt gick bra. Läkarn var också jätte bra oh trevlig. Tur var väll det. nu ska jag vila... hej

ingen...


2009-04-06 08:59:58
ingen bra kväll igår o ingen bra dag idag :( nu väntar jag på att doktorn ska ringa upp mig :(

Känns som att jag e bakis!


2009-04-04 11:27:19
Men det är jag inte, jag drack bara vatten igår.

Vi var först över till tony, där jokob och hans kärring var o dom drack lite öl snacka lite skit. Senare bar det ner mot staden till tabazco, och sen vidare till å. Vi var väll hemma runt två, halv tre jag och stoffe. Hehe mannen min satt sig framför datan en stund och lyssna på musik. Tur var väll det att jag var nykter för när jag undra vad an höll på med så satt han där inne och sov =) Men fick han att komma och lägga sig i sängen ist=)

Idag ska vi till tortuna. Fru och hennes man & barn är hus & "barnvakt" där ute.Så vi ska grilla, dricka lite och eventuellt bada tunna. Ska bli mysigt. Hoppas att det här fina vädret håller i sig!

Vet inte exakt när våran hundvakt kommer, men jag lär dra på ett kol och städa av lite granna. ser hemskt ut här hemma tycker jag, fast det e est disken bara som ska in i maskinen o golv som ska dammsugas men ändå. Kan ju inte ta hit främmande när det ser ut som det gör =)

Så folket nu blir det stereon på max, sen dammsugning! Hoppas mannen min viknar av den ljuva musiken också Mohahahahha!!!! hej på er!

En helt vanlig dag!


2009-04-03 11:35:36
Är det idag! Nyss duschat och ska snart iväg med Hannah på äventyr!

Imorgon blir det tortuna, äta och dricka gott och hemma igen på söndag! Jenny ska vara här och passa Zhelda, tack snäll du =)

nej nu lär jag väll klä mig innan kvinnan kommer =) Tjingeling!

Förresten vi gav bort en web kamera till grannen, och nu har hon kar besök, så det gjorde nog susen det där :P hahahaha!

RSS 2.0