Staden...


2011-10-20 23:50:17

Snurra omkring nere på stan med bästa Nina & Nicole idag! Kasta in lite papper på olika ställen & käka på bredbar! Riktigt mysigt var det! att bara få vara :)

Nu ska jag försöka bädda ned mig i sängen, ska upp i skaplig tid imorgon o ska infinna mig på Viksäng kl 11.00!



Puss på er o godnatt!


Lill Lördag!


2011-10-19 19:23:48
Kallt som satan är det, samtidigt som det är ruggigt & mysigt =)

Ska snart laga lite mat, sedan ta mig ett varmt bad. :)

Funderar på att bädda ned mig i soffan med zhelda, tända lite ljus & spika fast mig framför tv´n ikväll om det finns något värt att kika på!

Har setat & googlat lite och bestämt mig för att jag ska allt göra en gipsavgjutning av magen! :) Men lite störra ska jag nog bli först tror jag! Vänta iaf någon vecka :)

Bjuder på en till fetto bild sedan säger jag chiao chaio för denna gång!


Kallar du mig fetto så DÖR DU!


2011-10-02 09:57:12


Godmorgon Världen!


2011-10-01 10:28:54
Jag startar min morgon med en kopp kaffe & denna!






Idag blire oxfilé hos morsan! Men föst ska jag rensa i garderoben & montera upp ett skötbord! Måste bara vakna till liv först!
Imorgon blir det Örebro en sväng för att träffa brorsan, fru & barnen! Hämta hem en byrå som också ska in i garderoben o fyllas med barnkläder! Här händer det grejjer!
Efter det blir det en tripp över till Monica & Farsan! Måste bara ringa och höra så det är oki att jag kommer lite senare på eftermiddagen...

Zhelda fick testa lite av grejerna Snoddas fått av Malin igår, stackars hund! Men fan hon e ju naken o måste ju kläs ibland, eller hur?



RSS 2.0