Morgon trött!!!


2008-11-29 08:03:43
Jag är då ingenen morgon människa må jag lova... usch! och inte blir det bättre när det e dugg regn och mörkt :(

Sitter här med min laptop och morgon kaffe i högsta hugg och myser i min flece morgonrock med en fet döskalle på ryggen. Är inte alls sugen på att klä på mg och gå ut med hunden innan jag hoppar in i duschen.

9.54 bär det av med tåget mot stockholm med morsan, blir väll o slänga i sig nå panik och ångest dämpande innan man far för att pressas med alla stockholmare i alla butiker hehe usch! nej men det blir nog bra det här serr ni... o fan för mig själv om jag inte kommer hem med en massa påsar och har stor shoppat =)

Blir att korka upp vin flaskan jag fick av grannen i förrgår när jag kommer hem. Stoffe fick en wiskey flaska o jag en vin flaska för att vi alltid är så snälla och hjälper henne tycker hon. Hon är go min granne =) Inte hade hon behövt köpa nå inte =)

Nu är jag ute efter nytt jobb, någon som har nå ideér eller förslag? Börjar lessna på att jobba som tim vikarie och alltid ständigt oroa sig för att timmar och ekonomin ska gå ihop. Det e ju tur att jag har en sambo som tjänar bra iaf =) men det skulle vara mycket trevligare om man fick en normal svensson ln och kunde unna sig och spara om man ville det varje månad, men så ser då inte dax läget ut. Men jag har vart duktig har fortfarande mina 8000 jag fick tillbaka från skatten kvar på sparkontot, det ska gå till körkortet. Men problemet där e ju att jag inte har nån att övningsköra med ist hahah... Risse som jag gått kurs o allt med bor ju 7 mil här i från och jobbar nu i E-tuna. Stoffe kan jag ju gå kursen med men han har automat och vi kommer slå ihjäl varandra. hahha det kommer bli ett dyrt körkort det här märker jag =)

Nej gott folk, plikten kallar. Hund fan måste kissas =) Hejjpa!

Jag...


2008-11-25 18:10:03
Längtar och hoppas... så jävla mycket !!!!

Kom precis hem från Erikslund. Blev ingen shopping direkt. En rund bordstablett och en löpare till köksbordet som går ihop med mattan.

Annars har jag inte gjort mycket mer än att setat här med datan i knät och busat med två hundar. en hundvalp som vill bita mig i händerna hela tiden hehe, lille råtta. Maria kommer snart och hämtar henne.

Mannen min befinner sig på gymmet just nu. Bra d ;) hehe.. Det börjar ge resultat nu " Me like "

När man skriver om trollen så ringer dom =) han ville att jag skulle springa ut med lille doris. Jo men visst det kan jag göra, Aldeles strax hehe...

På lördag ska jag till Sthlm med morsan, nån som vill följa med? =)

Nej nu ska jag väll klä på kurd hunden "Affra" = Doris eller "Assra" hahaha

Morgon trött...


2008-11-24 07:12:13

Är mer en natt uggla av mig så tycker inte om att gå upp så här tidigt. 6.00 ringde klockan. znos knappen blir det då hehe men kunde iaf inte somna om så gick upp och plocka disk o satte igång en maskin medans jag väntapå att kaffet skulle rinna ner =) sen var det bara att gå ut i snöovädret och rasta hunden =)

Igår var vi och fira fars gubben som fyller år idag. Vi lär fira honom igår då närändå brorsan o hans fru kom på besök.

Nu står jag här ed min kaffe kopp i högsta hugg och funderar på om man ska plocka ur diskmaskinen också men näää =) hehe

Ska vara hundvakt åt lilla doris tills imorron. den där nakna valpen med skabb hahahah =) får slita bort mina svarta bambumattor så hon inte kissar ner och förstör dom sen när jag kommer hem med henne efter jobbet. Båda hundarna stänger jag ut från sovrummet i natt så jag och stoffe kan få mysa i fred =) så jag hoppas det inte blir ett jävla pipande på dom då =)

Nej gott folk nu ska madeleine måla dit ett par ögonbryn o kanske några drag vattenfast mascara så det här förkylda och sjuka lik ansiktet ser lite piggare ut! På återseende mina vänner HEJ!



Yes Mädi kan!!!


2008-11-21 11:52:20

Fick VG i psykiatri så nu är jag klar med mina gymnasium betyg och är färdig Undersköterska haaaaaaaaa haaaaaaaa!!! Nu ska jag börja plugga teori till körkortet ist =)

Nej nu måste jag klä på mig o göra iordning smarriga smörgåsar innan svärmor kommer och fikar med sin lilla doris =) Sin nakna pudel eller vad det e heheheh Tjingeling!


nu ni


2008-11-20 11:36:23
kl 16.00 -18.00 våran tid kan ni kanske se issa o ponta live på nån barjävel. Länkar till den här under. länken blir tyvärr svart " vet inte varför" =) heheh men  här är den iaf =)

http://www.boomboombar.com/WebCam/index.html

puss hej!


Cancer


2008-11-18 19:19:26


Igår är det äntligen gjort. Sen jag var 18 år har Stoffe tjatat på mig att jag ska kolla upp min knöl i bröstet. Men ni alla som känner mig vet hur nålrädd jag är... Ojojoj!

Ringde och boka en tid, måste väll ha vart 3 år sen, det gick väll 2 månader innan jag fick hem papper om tid och att dom skulle ta cell eller vävnadsprover. Glöm tänkte jag och ringde för och avboka tiden. Sa att jag skulle flytta utomlands på obestämd tid hahahah. Är värdelös på att ljuga.

Men vilket som efter jag opererat mig har jag ständigt tänkt på den där knölen så jag tog mig i kragen och boka en ny tid. Nu visste jag också att det kunde användas nålar. Tack och lov att jag jobba natt innan jag åkte dit för trött var jag men ändå¨livrädd haha. Min älskade vän Elin var med som stöd. Tack pullan.

När läkarn äntligen roppar in en hyper ventilerande Madeleine ifrån väntrummet börja svetten rinna. Han går igenom mitt hälso papper jag skulle ha fyllt i sen var det bara att klä av sig. Först klämde han när jag satt sen när jag la mig ner. så här lät det.

Jag: Du ska väll inte hugga mig med nån nål va?
Läkarn: Nej det vill jag inte göra för att inte riskera att punktera ditt inlägg.
Jag: vad bra, känner du nån köl då?
Läkarn: ja det gör jag.
Jag: Fan jag som ville att den skulle ha försvunnit =) hehe
Läkarn: det är absolut inget att oroa sig för är bara en köttel knöl med vävnader runtom.

haha så hör jag Elin viska till läkar assistent/elev, Du ska bara veta hur nål rädd hon är.

Haha jag slänger iaf på mig kläderna o så säger pullan. Du oroar dig för ifall han skulle hugga dig med nån nål men du oroa dig ine för om han trode det var cancer hahahahaha!! Ja du Elin nålen skulle vara värst tror jag =)

Men det var iaf inget. Så onödigt av mig att inte ha kikat upp det på en gång då hade jag sparat år av oro för "ifall " det skulle vara nå =)

Kunde sova skönt när jag kom hem kan jag lova. Stoffe hade glömt att jag skulle till läkarn, han verka skämmas lite när jag berätta att jag hade vart där. plutten, jag hade ju iaf Elin med mig =)

Som straff för att jag slapp nålarna så har jag börjat bli sjuk nu :( ont i halsen o tung i kroppen :( typiskt när man väl e ledig. Har fått svar på min 3 insändningsupgift. Blev ett VG till =) så nu är det bara en sista jag väntar svar på sen ska jag ner o löne förhandla =) nån som har nå bra knep o tipps på det? =)
Nej nu ska jag göra en kopp med te & hunung, sen bädda ner mig i sängen en stund innan jag måste ut med hunden på kvällspinken!!!

Saknar även min syster. Hon är i thailand o ska vara där två månader :( min tvillingskäl.

20 december kommer hon hem den lilla råttan. Fan för henne om jag inte får nån present :P ahhaa

Hej då!



Presic hemkommen


2008-11-16 08:17:24
Från nattarbete. Jag brukar sitta där på bussen på väg hem runt 7 snurren på morgonen, just när det är helg och undra hur många som hoppar på bussen som är på väg hem från borta match hahaha... oftast brukar jag sitta i mjukisar och osminkad för jag behöver ändå inte var vacker för någon på jobbet så mig behöver dom inte äns tänka tanken om =)

Ska snart krypa ner i min underbara säng och sova så länge jag kan innan sista natten kaller... Älsklingen min har fortfarande inte sovit en blund o har snart vart vaken i 2 dygn, ser ut som han har setat vid datan i 1 vecka utan att varken duscha eller raka sig hahaha. ska kanske tvinga in han i duschen innan han får krypa ner brevid mig hahaha...

nej gott folk john blund skriker efter mig nu. han saknar mig säger han, så jag ska nog ta mig en natt macka med honom nu =) Tjing!

Får hoppas...


2008-11-15 02:34:47
har fått svar på mejl av läran idag att jag fick VG på prov 2. skönt. Har även nu i natt skickat in sista isnändningsuppgiften. Så väntar på svar om 3 & 4 nu vad det blir för nå om jag fixa det eller om jag får komplitera det. Annars så är jag KLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR Undersköterska/skötare. NICE! inte för att det är mitt dröm yrke eller jo på ett sätt. Har alltid velat arbeta med ungadomar som har det svårt i oklika situationer så nu kan jag ex söka arbete på ett behandlingshem eller liknande. ;) Är iaf klar med min gymnasie utbildning! =)

2 nätter kvar att arbeta efter denna iaf. Mannen min sitter där hemma och spelar. Så jag behöver inte sova ensam hela dagen imorron iaf =) han kryper nog ner brevid mig så sover jag ännu bättre =)

nej nu ska jag surfa runt lite o snoka i lite bloggar =) hej

Förslag...


2008-11-14 14:15:52
Någon som vet vad jag kan ge min älskade blivande man i julklapp? hehe =)

nu ni...


2008-11-12 14:04:08
nu är det bara en ynkla inändnings uppgift kvar sen e jag klar med alla mina gymnasie betyg. Den här psykiatrin vart vart tuff men än är det inte över.

Ska snart ner på stan o träffa min underbara fru o henne sunderbara son jamie some totalt förälskad i mig =) Skcikar sms till mig hela tiden =) heheh visserligen e dom helt tomma =) men han siktar ju in det på mitt namn o nummer, vad mer kan man begära av en 1,5 åring :P

nej nu kallar duschan!

MAT


2008-11-11 15:33:31
sitter här hemma och väntar på att mannen min ska komma hem med mat till mig. Sen ska jag lägga mig och försöka sova en stund till innan nattjobbet kallar i natt igen. Kunde iaf byta bort min torsdagkväll som då skulle vara seg att jobba när jag ska jobba natt hela helgen sen. Skönt det iaf.

Fick hem brev från läkarn idag. det lät bra även om jag tänkte o tog det fel så blev det bra ändå till slut.

Blev lite pluggande i natt. Det tar då aldrig slut får gå ner till biblioteket imorron när jag vaknar och låna om boken. Kommer aldrig hinna klart i natt, för imorron ska den vara inlämnad. Då kan jag passa på att glida in på moderna hem och kika efter gröna handdukar!

Tjingeling

plugg plugg plugg


2008-11-11 05:33:40

Den här jävla psykiatrin tar ju då aldrig slut.,,,


Slitsam dag...


2008-11-08 19:40:17
imorse när kl ringde 5.30 kändes det som jagvar bakfull o ville verkligen inte gå upp. Men var bara att kliva upp ändå och som tur var hade jag satt kaffebryggaren på timern så det lukta gott o smaka gott =) och självklart en morgoncigg på det. Stoffe satt fortfarande vaken framför datan =) så han åkte på och gå ut med hunden så jag slapp :P

E så himla dö trött nu så jag vet inte vars jag ska ta vägen. Kan ju inte lägga mig nu, försöker dra ut på tiden. Sen ska jag pinka hunden & ta mig en skön lång varm dusch. Vem vet kankse kan få stoffe och duscha med mig :P

Nej nu ska jag håva upp en död fsk ur avakriumet. Hejjpa!

Begravning idag!


2008-11-07 11:43:25
Vila i frid kära Elisabeth. Du har det så mycket bättre nu utan all smärta.

Är aldeles precis hemkommen från begravningen. Det var tungt att inse att Elisabeth verkligen har lämnat oss :( Men jag vet att hon har det bra nu. Hon sitter säkert däruppe o skrattar åt oss här nere. Hon blir en riktig skyddsängel må jag lova.

Halv 3 idag ska jag på urnsättning av stoffes farfar också. :( Må även Tommy vila i frid!

Nej nu ska jag försöka vila en stund och ladda batterina. Även plocka lite i köket och testa min nya handdammsugare som frugan köpte åt mig i ullared. Tack baby =)

Mår illa. behöver nog kräkas. Har nog vart för nervös idag! hej

Någon?


2008-11-05 09:54:40
Som vet vars man kan hitta Limegröna KaffeMuggar???????? inte för tjocka eller för tunga

o nå tipps få julklapp till farsgubben?

RSS 2.0