Lördag den 28 Februari!


2009-02-28 01:25:53
Är det nu ja eftersom klockan är efter 24.00.

Som vanligt så sitter jag på jobbet och har ett natt pass när allt det roliga händer ute i tortuna :( Men men shit happends.
Idag har det för övrigt varit en tvär dag, vakna nog på helt fel sida eller bara en svacka som man kan få ibland.

Var iväg på lite ärenden med Elin & Issa för förmiddagen, sen me Farsan o köpte lite presenter på eftermiddagen, var väll hemma se så där 19.00. Sätter mig vid köksbordet o glor ut ett tag " kom in i en slags dimma" hehe... Stoffe kommer hem o är allmänt trött sen han jobbat 07.00-19.00 o jag börjar böla haha det e då fan inte likt mig kan jag lova men dom tårarna tokade jag bort snabbt o rökte en cigg sen var det bara att pinka hunden & åka och jobba medans han for ut till Calle balle i tortuna. Men fick mig ett trevligt sms som gjort min kväll/Natt Love u!

Nehe folket ska nog jobba lite nu eller ronda lite rättare sagt o se så allt folk på min arbetsplatts ligger i sängarna & hare bra =) Kram på er!

Har förresten glömt Gratta Linn & Stefan till lille Neo som e så söööt =)

Nu var det dags igen!!!!


2009-02-23 16:18:40
Nu har jag sökt 2 nya jobb igen.63% nattjäns på nyckelpigans korttidshem för ungdommar & vuxna med autism sen har jag sökt en 75% tjänst på kaptenvillans/drevets korttidshem för barn & ungdommar med asperger syndrom. Men jag har inga förhoppningar för här känns det bara som att det söks och söks menman får aldrig nå napp. Men det e inte heller konstigt med denna arbetsmarknaden somv i har idag. Någon annan som har nå förslag omnågot annat jobb som skulle passa mig kanske???

Usch idag känner jag mig skit seg, fast jag är pigg. Ska träffa min älskade fru lite senare & sola. Sååå nu när man skriver om trollen å ringer hon =) så vi får höras sen. Puss

Det blev inte bara jobb igår...


2009-02-21 17:47:25
Fick för mig där sista timmen på jobbet att nej fan jag vill dricka vin och ha kul ikväll... Och så blev det hehhe... och inte lite vin heller,
Hamna först på strike, sen blev det Bmb... men sist men inte minst mat på tiptop =) Där jag & Helena satt och prata en held del och redde ut en hel del saker och ting. =) Tummen upp för det, hon är ändå en rätt trevlig prick =)

Idag vakna jag så där 16.00 tiden hehe då var det bara att gå upp och ut med lilla hunden =)

Ikväll blir det mera vin :) Med Frugan min, Stoffe följer också med dit efter lite tjat, han har ingen feber längre så nu är det inge synd om han =) Så nu är det bara för han att följa med =)

Måste sist men inte minst tacka Maria, en gammal barndomsvän som just nu bor i Dubai som har fixat min blogg. Tack Maria

http://mariaofsweden.blogg.se/

Här kommer det lite bilder, och ja Måns växer på sig rätt bra =)


2009-02-19 14:27:49
Jag gör en skapligt fin min haha, jag & måns har nog gått upp lika mycket i vikt, och bror är sur & Hungrig =)




Örebro blev det idag!


2009-02-18 23:11:24
Var o hälsade påmin kära bror med fru och min brors son =) Det var en riktigt trevlig heldag. Gick upp när klockan ringde vid 7, och kom hem ikväll vid 20.00. Så jag är lagomt sliten nu. Bilder kommer när syster orkar lägga in dom på sin dator =) jag lovar!

Snart är det sängen som gäller för min del. Är tvär trött.

Stoffe är hemma och är sjuk, gud vad alla e sjuka nu för tiden, jag har redan varit drabbad och jag hoppas verkligen, peppar peppar att jag klarar mig för en omgång till =) det har jag varken tid eller ork med.

Imorgon är jag ledig igen, hoppas jag iaf så dom inte ringer imorgon bitti. Ibland behöver man vila upp sig lite.

Nej folket nu ska jag snart förbereda mig för sängen!

Det gick bra


2009-02-17 11:59:42
Men hade en heeel del påbörjade hål, så det blir tandtråd och flor skölj som gäller. Kalaset gick bara på 295kr eftersom man har en rabatt på 300kr att ta ut varje år upp tills man fyller 27.

Nu ska jag ut med hunden igen en sväng innan jobbet kallar. Tjing!

Tandläkaren om 1,5 timmar!


2009-02-17 09:31:55
Nu är jag nervös för det ist, att alla täänder i käften håller på och rasar ihop. Har inte vart hos tandläkaren sen jag var 18 år hahaha så det är 5 år sen hehe det här kommer kosta skjortan antar jag!

Har för övrigt tagit bort musikspelaren, jag tycker själv att det är skit störande att komma in på någons blogg och man ej är förberädd att det strömmar ut massa musik på högsta nivån, så eftersom ljudet inte gick att sänka hur jag än försökte så tog jag bort skiten. Mycket bättre nu va? =)

Nej nu ska jag göra mig klar sen ringa ett snabb samtal till svärmor och kissa hunden innan jag ska fara! Hare!

Doktorn...


2009-02-16 13:49:59

Gick bra idag.. Snart så, snart så =)

Imorgon är det tandläkaren som väntar, vilket är mindre roligt :(


Kaffe is the shit...


2009-02-16 08:11:13
Ovanligt att jag sitter här vid datan och dricker en massa kaffe på morgonen och smsár för fulla muggar haha... Så ser mina lediga förmiddagar ut =)

om 3 timmar är det doktorn som gäller. Nu håller vi tummarna.

På tal om kaffe så såg jag om det var på nyheterna igår att billiga kaffe sorter innehåller en mycket hög nivå med tunga metallar " tror jag det var" och mycket mera koffein, så nu kommer jag aldrig mera köpa coops egna brygg kaffe utan nu blir det för alltid gevalia milea eller arvid nordqvist´s kaffe =)

Efter läkarbesöket blir det solning 15 min =) haha ja som sagt jag blir ju bara gris röd rosa så bättre att sola kortare stunder oftare ist. =) Och så får jag lite kvalitets tid med min fru Fhia vilket jag gillar starkt =), dom bästaste stunderna i veckan!

Jag börjar bli lite nervös nu, har redan fått i mig 5 koppar kaffe på 30min, ikke bra! =)

Jag ska väll ta och hoppa in i duschen, sen försöka göra mig vacker ;) Men prio ett på listan nu är att klä på mig ocg gå morgon rundan med min käraste nakenhund som alltid ska protestera för att klä på sig overallen =)


God kväll mina nära och kära...


2009-02-15 20:27:07
Helgen har vart en trevlig och fullspäckad helg med diverse saker.

Fredagen blev det lite fest, Lördagen spenderade jag förmiddagen på jobbet, sen en sväng förbi farmor. Oh söndagen ja det blev en hemma kväll =) Calle var förbi en sväng sen kom risse & nikita på en kaffe, eller ja Rissa drack kaffe och nikita gjorde sit ups på bänken och spela sen lite spel på datan =) " Hon är bara 9år" =)

Nej nu ska jag krypa ner i sängen med min käraste, sen upp tidigt för läkarbesök imorgon där ni får hålla tummarna för mig att det går bra!

Sweet dreams everyone!

Tjilivippen!!!


2009-02-12 13:13:44
Har precis färjat mina fjun ögonbryn som växer hur som hälst med mellanrum titt som tätt... =)
Imorgon blir det inflyttningsfest, men det blir lugnt ska upp och jobba på lördag, och så slipper man vara sliten på alla hjärtan!!!

Nu väntar jag på att tjockis Hannah ska komma... snart brummar hon väll in här.

I love my whife!!! Sofhia Hart Staff =) imorgon blir det jobb till 12.30, solning, staden, och barnmorskan för hennes del jag följer med som stöd =)

Nej nus ka jag klippa klorna på hunden sen slänga in henne i badet, skit luktar hon och nu ska hon fan lukta som matte sin =)

Hej så länge gott folk!!!



dop sa jag att det var ja...


2009-02-09 21:59:46
underbart var det och bilder säger mer än ord så varsegoda


Nu... ni...


2009-02-07 12:42:29
Har jag fixat Fhias blogg http://Fhia021.blogg.se/
Och nu ska jag göra mig iordning för travis dop! Höres =)

En vecka senare hehe...


2009-02-06 13:48:06
Yes idag e det fredag.. jobbar delad tur idag igen har gjort det typ hela veckan så därför har jag ej haft tid och ork att skriva här.. så d så Jenny.

8.00-12.30 sen 16.00-21.00

Ikväll blir det nog lugnt, men det brukar inte lyckas bli så när jag hade tänkt mig det men det blir nog bra ändå.

Dop imorgon, Lille Travis Heart Staff ska döpas :) det gillar jag!!!

Nej folket har ingenting att förtälja för er för tillfället =) Hörs!

RSS 2.0