Stan Och lite grejjs...


2009-08-27 16:11:24
Yes, somna halv 6, gick upp 9.30! Lite små seg =)

Malin kom sen vidare ner på staden. Investera lite i mjukisar och vägg dekor! Som just nu sitter på kylen, vilket helvete det är att få dit det hahah!

Ska snart börja packa lite och plocka, så behöver man inte tänka på det så mycket!

Ölen står på kylning och väntar, man vet ju aldrig om det slinker ner nån ;) Nej åter till arbetet här hemma! Hej!


Jobba idag!


2009-08-26 13:06:38
Inte det minsta sugen. 16-21 så det går ju an!


Såg på min lönespec idag att jag inte fått någon sjukersättning, det ska jag väll ändå ha? aja tar tag i det där imorgon, Har ingen ork just nu att härjja med nå idioter i telefon o dessa köer.

Börja fundera på vad som ska packas med till Norrland. Stövlar, spö, rulle, regnkläder! sen e väll resten skit det samma =) Hundmat måste med å =)

Hade en trevlig kväll igår med lite öl o sprit! =) Å som vanligt och skyen! Var ju trevlig tisdag!

Nu blir jag lugn med alkoholen, levern behöver vila upp sig lite. Farsan pika mig lite att jag skulle vara lugn på fredag så jag orka sitta i bilen 80 mil på lördagen! Han hade hört att jag skulle ut med jobbet på Fredag, men det är inställt så han kan vara lugn =) Han tyckte iaf att skulle jag ut så skulle jag röra mig hemmåt i tid så jag hann vila =) snäll han e =) Jag e väll alltid hemma i tid? =) o alltid lugn =)

Nej nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig vacker för mina pensionärer =) Prinsessan Madeleine kommer ju på besök ;) sen ska jag väll hem o ta mig en öl efter jag har vart o prommenera! =) och jag sa EN öl :P

7,5 km på björnön avklarat!


2009-08-25 14:09:51
Visst Sami fick höra lite gnäll, jag får ju fan jogga ifatt han hahaha! Men det gick ju =) Fort å haha! Eller hur Sami? =)

Ringt o hört mig för med storumas flygplatts, Försökt ringt chefen som inte svarar! Ja u name it! Somna vid 4 imorse och vakna 9.30, Ja det ska ju kännas att man lever =)

Ska ta en dusch och plåstra om mina skavsår, tror det finns nå "hud ersättnings" plattor sen stoffe körde laser på sin tatuering, ska väll testa dra på det på hälarna minna, borde nog funka det. testa kan man ju iaf göra.

Ät utbjuden på mat ikväll, men jag e ju värdelös på sånt. Har ju lixom aldrig gjort det, och inte planerat att göra det heller. Får man dra ut full då? hahaha nej men det här går ju inte. Jag passar nog på den. Jag o stoffe var väll aldrig ut o käka så på 8 år vad jag kan minnas. Så där missar man lite om man vart tillsammans med samma snubbe sen man var 16. Nog att jag kan ha kaxig attityd, men inte alltid :P

På fredag kl 12 ska jag till frissan också. Linnéa har ju fria händer så jag ska nog se till att vara lite dragen kl 12 dåda hahaha!!!

Nej fan nu ska jag sluta skriva massa skit o göra någon nytta här hemma ist =) Möta upp morsan o få tillbaka lite pengar! Det tycker vi om! hejjpa!

Ingen bra dag...


2009-08-24 18:48:43
idag! Vakna på helt fel sida, just nu vill jag bara att det ska bli lördag så jag kan få dra ivägg och bara vara mig själv för en stund "Norrland guld" :)

Vart ner o minglat på stan med Becca en sväng. Försäkringskassan, Banken, Waynes coffe! Han hem, tvätta ansiktet o vidare till råby för att sola med HannaH.

Nu sitter jag och väntar på att Whille ska komma och låna cykeln. Kanske ska försöka få i mig någon mat idag iaf. Vem vet! Inge hungrig äns.

Nej jag bjuder på nå gamla bilder från Norr.



Skååål


2009-08-23 14:28:35
Yes livet e en fest =)

Fredag: Bill o Bob och Å!
Lördag: Å och pluto!

He blidde bra det dära! Halsbränna idag, för mycket sprit igår tror jag! Men Ähhhh nu ska vi inte klaga kul hade jag iaf =)

Diska, dammsugit, skurat har jag gjort idag. Så nu e d fint här hemma igen =)

Funderar på att och krypa ner i sängen, mysa lite med hunden och dra på tv´n eller nå. Nu börjar jag bli trötter =)

Tjingeling suckers =)

OhYes!


2009-08-21 17:30:58
Testa precis mina gamla Jeans! Nu har man Strl 24 igen!!! och dom satt inte äns så jävla tajt! Det blir bra det här.

Get crazy whit Natta tonight! Mor hennes köper vin åt mig så behöver inte äns ner på bolaget, Hur jävla fint är inte det? =)

Tvättar gör jag också, är väll klar om någon timme! Så lite nytta har man gjort idag också.

Får se hur mycket All in det blir iväll då, har bara sovit 3,5h efter jag gick av mitt natt pass. Känner mig rätt sliten! Men fan lite vin i kroppen så löser sig ju allt =)

Nehepp om man ska röra sig tillbaka till tvättstugan och få undan röjjt där o bäddat rent i sängen innan Nattis kommer! Tjinge Ling!

Mera bilder från Tisdags kväll!


2009-08-20 17:49:27


För det är ingen vanlig dag!


2009-08-18 12:42:11
För det är min "son" Whilles 18-års dag idag! HURRA HURRA HURRAAAAAAAAAAAAA!

Snart kommer Whille & Johanna, blir lunch sen ska jag supa ner han med piggelin drinkar han tjatat om, Maria & Märta kommer sedan på fika =)


 Hej o hå! så kan det gå =) Ikväll blire vin =)





Här blir det supa ner dom 2 små barnen, Det e Piggelin han vill ha :P


Vill bara, vill bara,


2009-08-17 05:47:33
Usch, vill bara hem och krypa ner i sängen och gömma mig under täcket!!!! och vakna om en vecka!

Doooooooooooh!


2009-08-16 04:12:02
Någon som skulle kunna vara snäll och dra fram tiden åt mig, Måndag morgon 7.15 skulle vara perfekt!



Funderar


2009-08-15 01:41:52
På att klippa lugg, inte sne lugg utan rak lugg. Vad tror ni? Och låta Linnéa färga håret o göra vad hon vill med vilka färger hon vill?

Helt enkelt bäst! Just nu!


2009-08-14 08:21:25

Min underbara granne


2009-08-12 16:14:22
behöver en ny stationär dator, någon som har en skräpandes?


Så Madde nu fick du lite mer fakta.

Har förresten tydligen bara 20 dagar kvar att stämpla brevid arbete, KUL? Neeej!

En sjuk hund där ögat igen strular, Råd? Neeeej!

Ja nu får vi hoppas på lite tur!

Törnrosa sömn..


2009-08-12 13:56:08
Nyss vakna efter att ha sovit 16,5 timmar. Jag skulle ha kunnat sova längre om jag inte fick panik när jag kika på klockan =)

Mensen fick jag igår igen efter 24 dagar, skumt den brukar ligga på 34-46 dagar, och den är inte som den ska va. Men ähhh är väll psykisk stress eller nå =)

Nej nu ska jag spola ansiktet med kallt vatten så jag vaknar till liv, sen ut med den stackars hunden!

Chiao!

Tack Linn & Petra


2009-08-11 13:07:14
För en trevlig kväll =)

Var ner på stan igår och kirra en present, så nu var den fixad!

Ska alldeles strax dra iväg för att skriva kontrakt. Känns faktiskt bra men ändå konstigt. Men det är väll så det ska va =)

Nej nu måste jag pinka hunden innan. Hörs!

Grillning med Farsan & Monica!


2009-08-09 23:34:40
Yes det blev det innan jobbet, och Zhelda följde självklart med. Tack för god mat ocg trevligt sällskap =)

FarsGubben körde mig till jobbet, men på vägen lämna vi av Zhelda hos Jenny. som just nu är ute och går äventyrsrundan på björnön med henne. Tack Jenny för hjälpen och att du aktiverar henne =)

Nu sitter man här på jobbet igen. Känns som mitt andra hem =)

Imorgon blir det att sova, sola, och dricka vin =) Det tycker vi om eller ja iaf jag =)

Försöker klura ut vad jag ska köpa till Whille i 18-års present också men kommer inte riktigt på vad. Någonting borde jag komma på =)

Nej nu har jag inget mer att skriva. Tjingeling!

Gula shots, farliga?


2009-08-08 20:19:40
jo tydligen. Blev en hel vild kväll igår. hahaha... så jag passa alkoholen idag =)

Vart ute hos emmas farsa halva dagen o stekt vid poolen, skönt som fan och har bränt bröstet.

Ska snart ut med hunden sen tänker vi bädda ner oss i sängen och glo på tv om filmen inte hunnit bli klar. Somnar väll under tiden. Blev bara 3h sömn i natt efter en morgon promenad där vid 3-4 tiden. Vad skadad jag börjar bli.

Imorgon natt blir det jobb, sen på vin dunken igen på Måndag med Petra & Linn tror jag. Och Tisdag slirar man väll in på mimer och skriver kontrakt tvär bakis men vad gör det =)

Nej folket nu står det på göra listan att jag ska ut med hunden! Ha en toppen Lördag så hörs vi...

haha det blir inge...


2009-08-06 11:39:25
Men fysatan vad jag är sliten idag, döende helt seriöst!

För övrigt hade jag en super trevlig fylle kväll med natta igår. Tack babe! =) Bill o bob blev det!

Jag kan ju inte vara nöjdare när magen blivit platt o kärlekshandtagen borta! Like it!



Nej nu lite fylle bilder på mig och arnold hahahaha


Videoblogga... hahahahahhaha


2009-08-05 16:14:10
inom sin tid mina vänner, inom sin tid! Nu har jag vin dunken på kylning och ska spendera kvällen med Natta seneventuellt  träffa "!!!!" SÅ inom sin tid mina vänner....

I wanna take a ride on your discostick! hahahah!!!! lalalala Hej på er!

Vaken natt!


2009-08-05 03:18:57
Yes det ska det vara, men tydligen tycker inte min kolega det. Så här får man slita ärsle av sig medans den andra sover o snarkar vidare!  Kul.. är det inte hon så är det en annan etiop som lägger ut tidningar i soffan och sover! Trevlig sommar allesammans!


Uppdatering: 5.27 kan man tydligen vakna!!!!!

Remind me the story that I won't get insane
Before I change again...

Tur i oturen...


2009-08-03 00:42:33
Ja tänka sig att det kan jag få ha. Efter en natt på jobbet med en del larm och ensamarbete så fanns inte alla hästar där.

Hur lyckas man tappa ner en hel handväska i toaletten? haha jooo

först kissar och spolar man. Sen tror man att man fällt ner toalett locket och ställer väskan så fint där för att tvätta händerna. Men så låg det ju inte riktigt till. Jag tvätta då händerna o skulle ta min väska och insåg att den simma i toaletten. BRA JOBBAT MADDE... där i låg så klart pass, mobil, mp3 spelare, plånbok, jacka.. o.s.v..

Mobilen var då stendö, passet och mp3 spelare genom sura. La dock telefonen på torkning ute på bänken i solen medans jag sov. Kl 18 gick jag upp och då starta telefonen och alla knappar fungerar. Så snacka om tur i oturen. Eller ja Klantigt värre..

3 nätter kvar... Och på onsdag hoppas jag på en dunk med vin. Beställde efter folkbokföringspapper i helgen och hoppas på att dom kommer snarast, sen kontakta mimer imorgon eller tisdag. stoffe behöver bara lyfta fingret när han ska skriva under papprena. Blir så bra så Madde fixar allt. "Ovanligt?" haha neee...

Nej folket, nu har jag inget mer att säga er... Hoppas ni har en toppen natt!

Är det krig du vill ha så är det helt oki....


2009-08-01 23:43:01
Svart måla ikke mig, sanningen varar längst lilla du. spring inte runt och hitta på en massa saker som du i själva verket vet ikke är sant.

Nr 1: Det var DU som bjöd med mig till skara, jag bjöd då inte in mig själv, det var DU som ringde och bad mig ta ledig 7-8Aug för att DU visste att vi fått en ny vikarie jag kunde fråga.

Nr 2: Det var INTE min idé att åka till sälen under nyår. Det var DIN och niklas idé. och det var ni som bad mig att fixa det. Och DU som sa åt mig att boka och betala stugan.

Nr 3: Det var enbart DIN idé att köpa förlovningsringar och överraska mig med det för jag hade då ingen aning. Så det var DIN idé för jag har då aldrig bett om det.

Nr 4: Det var DU DU DU som kom hem med pink konsert biljetter en dag. INTE jag.

Nr 5: Det var DU som kom med planer att köpa hus eller lägenhet.

Nr 6: DU var lika mycket med på denna utredning som jag. JAG tvinga då DIG aldrig!

Nr 7: Det är DU som träffar en ny,  inte JAG, och har gjort det sen dagen du gick. att hon vart med hälften av dina vänner är inte MITT FEL!

Så snälla lilla du. Om det är så att du skäms för någonting. Så svart måla då inte mig, har ALDRIG gjort dig nå ont för att du ska pissa mig rätt i nyllet. Ta dig en dag och ställ dig själv frågan: Vad fan är det jag håller på med? Gör det och sök hjälp om det så skulle behövas. Lär känna dig själv och finn dig själv och sluta var så vilsen. Även fast du lämna mig så kunde jag inte säga nå ont om dig. Jag försökte förklara för alla att det var ditt val o hur du kände och det kunde du inte rå för. Men så hugger du mig i ryggen på alla dessa möjliga sätt, det är ju för i helvete pinsamt! Men du väljer helt själv vad du ska gå och säga till folk eller göra. Ditt liv och dina val. Så ledsamt, Såååå ledsamt!


Nej folket nu ska jag jobba vidare lite här.. ha det gott =) imorgon är det en ny dag och nya tag!

Underbar kväll igår...


2009-08-01 16:10:19
Så mysigt, trevligt o roligt. Dock trode jag att jag bara skulle över en sväng, men näää så blev d ikkekom nyss hem =) Tack nina =)

Och inte tänkte jag på dig en sekund haha! Det börjar bli bra det här!!!

Var nyss iväg och sola med hanna en sväng, ska snart sova lite innan jobbet kallar =)

Hej på er

RSS 2.0