God Lördags Kväll...


2009-01-31 20:56:42
Jag har blivit rätt dålig på att uppdatera här... men det får ni stå ut med.

Igår hände väll inte så mycket, va till gävle fram & tillbaka en sväng med steve, sen gick jag & stoffe över till Jocke & fick i oss lite alkohol.

Vakna rätt sent idag och kom nog inte upp ur sängen förren 14.30 om inte senare. Passa på att dammsuga och skura golven medans Stoffe var över hos sin farsa ett tag. Sen for vi till Ikea & köpte nya madrasser till sängen.

Så ikväll hoppas jag att jag får sova som en gud =)

Nu håller jag på att tjata på stoffe att han ska tanka hem en film, men han verkar inte vilja lyssna på mig så snart då jävlar =) Det skulle ju va så tråkigt för honom när han kommer hem från jobbet en dag och hans data råkat brunnit upp. Ooops, måste nog vara allt wow spelande säger jag då :O hehe..

nej nu ska jag försöka få i mig en bit mat! Hare gött!!!


sjuk :( IGEN!


2009-01-29 17:31:00
Sant, så sant! men men äter en jävla massa pilelr av olika slag så förkylningen ska försvinna! Hatar att vakna på nätterna o ha andnöd, känns som jag ska kvävas. Inge vidare!

Mardrömmar har jag drömt å, drömde att en vän försökte bränn amig inne m.m ingenting stämde med det andra var flera olika skumma drömmar i en o samma. Usch!!!

Idag har jag försökt göra min man nöjd. Gjort köttfärssås på ett kila köttfärs och rullat o stekt köttbullar på ett kilo hahaha... så snart ska vi käka köttfärssås o spagetti!

Försöker tänka ut nå bra jag ska ge till stoffe på alla hjärtans dag, Någon som har nå förslag?

Nej nu ska jag städa upp i köke.. hej!

Slask & Skit


2009-01-24 15:47:26

Hatar skiten, så tråkigt.

Igår jobba jag först halva dagen på förmiddan till 12.30, sen bar det av hem till Hannah och vi lekte väll rövare fram till 18.00. Kom hem & vila en stund sen var det att jobba igen 21.15-7.15. Ja vad gör man inte? Man måste ju försörja sig, Vägrar ju att leva på stoffe så det blir att slita ut sig & gå i förtidspension känns det som.

För några veckor sen, gjorde jag illa knät & jag har fortfarande ont, kan inte böja mig & då måste jag ändå böja mig en hel del på jobbet. Fan vad ont det gör. Men ingen ide att gå till läkarn heller för dom lär ju inte göra nå om dte skulle va en spricka eller nå.

Ikväll blir det iaf att fira Evelina som fyllt år i veckan!!!

Nej nu ska jag skutta in i duschen! Chiao!


Godmorgon Vänner & Fiender!!!


2009-01-23 06:59:33
Nu är de dax att vakna. Upp och hoppa kl e sju. Fyfan va seg jag e, diggar inte riktigt det här med att gå upp tidigt har nog blivit van att arbeta natt ist för dagtid. Men Deget kallar så bara att hinka kaffe o dra på sig lita mascara så blir allt nog bra.

För örigt s är syster yster hemm apå permiss o ska tillbaka upp till lasarettet idag igen kl 9. Skönt för na att få sova hemma i natt!

Nej folket! Plikten kallar! Hej så länge!

Lasarettet


2009-01-22 12:13:15
Min syster ligger inlagd på lasarettet :( ska dit nu och hälsa på!

Ibland....


2009-01-21 19:00:56
Ibland känner jag mig bara så ensam....

Mäster kocken...


2009-01-19 19:12:01

Det e jag det, fråga min man :P heheh.. blev iaf wook med kyckling, nudlar, grönsaker & nötter idag! Jag tål inte nötter men Stoffe fick det i sin del iaf =)

Seg idag efter natten på jobbet. Sökte iaf nytt jobb som fritidsledare. Dom gamla gårdsledarna måste ju skratta när som ser mitt namn på ansökan hehe... men det e ju värt ett försök iaf =) Inga hinder bara möjligheter =)

Ska väll snart krypa ner i sängen igen och sova inför natten. Får se hur det går eftersom jag sov till 16.00 idag =)

Ska gå ut med hunden och ta mig en dusch innan så får nog vänta en stund =)

Nej gott folk nu ska jag smälta maten och vänta på att mannen i mitt liv ska komma hem från gymmet.

Tjing!


Lagomt trött efter natt arbete...


2009-01-17 08:44:00
Så tänk er själva. Ni har jobbat ett pass från 21.15 - 7.15 en lördags morgon.
När ni kliver på bussen 7.30 och busschafören börjar på en gång.

Busschafören: Nemen heeeej, här är det någon som är arbetssugen ser jag, Hehe..
Jag: Nää, har precis slutat jobba nu ska jag hem och sova.
Busschafören: "medans jag går och sätter mig"   Så vad arbetar du med då?
Jag: På ålderdomshemmet en bit bort.
Busschafören: Nej men vad trevligt då har du nån att samtala med hela natten, hehe..
Jag: Njo, men det vore ju bra för dom om dom fick sin natt sömn också.
Busschafören: Hehe.. vet du vad det är man kallar för Gubbdagis? hehe..
Jag: Näää?
Busschafören: Claseohlosson hahah den var rolig va?
Jag: Hmmm njaaa
Busschafören: Den här då, vet du vad man kallar för pensionä kuvös?
Jag: Näää?
Busschafören: Inglasad altan, Hahaha

Sen så fortsatte han, till slut så orkade jag inte lyssna längre och  tryckte in hörlurarna i örna och maxa låten Nomy - Cocaine. Den passa in i det hela också hehe... i vanligt vis har jag rätt långt tålamod, men då fan inte idag. Tänkte bara stackars människor som ska kliva på bussen för han var då på varje människa som klev ombord. Och inte nog med det, så körde han mot rött och tvärnita i rödlyserna. Haaa o den bussen satt jag på från gidde hem till oxbacken. Vad glad jag var att se fasta land när jag klev av =)

Gick upp & klädde på hunden för att gå på en morron pink, då börjar en vit volvo sakta ner o krypa in breve mig, Fan tänkte jag inte en dåre till. Men då var det bara lilla Valis som var på väg till verkstan hehe... =)

Hade tänkt söka lite jobb, men känner nu att jag är aldeles för trött för det, och för feg, vågar inte för jag hatar anställnings intervjuer och har ingen aning om vad jag ska säga. =) så jag skiter i det.

Så nu Sverige! Nu ska Madeleine Svenman Jonsson Zhlafen!!!!! Godnight!!!!

Dagens MMS


2009-01-14 18:47:13

Kom från frun. På världens två sötaste Travis & Jamie



Det gjorde dom här två föräldrana bra.



Tisdag den 13 januari.


2009-01-13 22:10:48
ja idag då...

Vaknade av att en kär vän Rebecca ringde och väcke mig och var nervös inför sin lägenhets besiktning som gick bra ändå =) Blev den kopp kaffe och sedan ut med hunden. In i duschen sen bar det av hem till Rebecca & Sigge.



Sigge var överlycklig av att se mig ahahhaha!

Sen kom steve in sladdandes på parkeringen med högsta volymen i bilen och hämta mig, Vilken jävla idiot men jag klara mig levande hem =)

När Stoffe kom hem från jobbet så for han och träna, men efter derrni så åkte vi och kika madrasser. Eller ja jag va väll allvarlig medans han o stefan testa alla dom där el sängarna haha...

Herrn i huset somna tidigt idag, så just nu ligger han här breve mig i sängen och snarkar. La upp en bild på han på Facebook idag, hoppas han blir glad =)




hehe sjuk och jävlig var han, som sagt man ser ju att han inte ser så pigg ut =) så jag passa på att fotta medans han låg i underläge. =) dens om inte hamna på facebook var denna med den gigantiska ja ni ser vad ;)



sen kan ni väll få se llite bilder från i helgen hos sandra. det började bra och slutade med spyor ut genom valis bil på vägen hem. Säger ju det att det kan vara livsfarligt med lättdrucket vin =)

1.    2. 3.   4. 

(Klickbara bilder)

bild 1. är jag & fru som pussas =)
bild 2. "------"
bild 3. Jag fia(fru) & sandra
bild4. Becca & Fhia


Nej nu ska jag mysa ner brevid herrn här. Hörs! =)


Sup & svälj, Trevlig helg!!!


2009-01-11 23:42:32
Fredagen blev en hemma kväll... =)

Lördagen blev vin med fru, Becca & sandra. Och spyor ut genom valis bil på vägen hem av en onykter Madeleine =) men vadå jag bjöd ju bara på mig själv eller hur? =) hehehe... Hade riktigt trevligt iaf. =)

Nu sitter jag på jobbet, natten blir nog lång, känner mig rätt sliten & seg! jag börjar nog bli gammal helt enkelt hehe..

nej nu ska jag arbeta lite... hej =)

Musik spelare...


2009-01-10 17:02:20
Nå har man fixa det också. Nån som stör sig på det? jag har försökt o försökt o försökt att få att den ska spela tystare så man inte hoppar till när man kommer in. Men fan det går ju inte. Någon som tycker det e för högt, säg till då fixar jag en annan spelare o ser om det går där...

För övrigt så har jag fått mitt vin nu =) wiiii så det blir att dricka relax ikväll =)

Ling Lang!

Hulken....


2009-01-09 23:41:44
Ja ni flickor. Min man börjar likna Hulken =) Grrrr, nu spinner jag som en katt, eller inte! =)

Nu sitter jag hemma och är så jävla sugen på ett glas kallt vitt vin. Men jag har inge vitt vin bara rött, så hur gör jag? Ska jag nöja mig med att dricka en kall öl ist i min ensamhet? :( Usch vad jag inte tycker om det här :( jag vill jag vill jag vill.... får väll ta mig ner på Bolaget imorron och köpa mig en flaska vitt.

Så vad händer imogron då? det blir iaf jag, min vinare sen har jag ingen susning heheh någon med förslag?

Nu håller min data på att dö här i knät så på återseende =)

Matte söker Husse...


2009-01-08 21:39:41
Inte jag för vi har våran husse vi =)

Idag fick jag som sagt besök från Norrland, en kort sväng blev enkaffe o lite skit snack, sen for dom mot skinnskatteberg innan dom flög iväg med sin audi quattro s3 mot Norrland igen. Men det va kul att ses, syrran kom förbi också.

Var även ner på stan en sväng med Elin, sen har jag städat halva dagen.

Vi hade ingen aning om vad vi skulle käka idag så jag tina upp 2 kycklingfiléer när jag kom hem från stan. sen var det bara att hitta på o testa sig fram vad det skulle bli av 2 ynkla filéer. det blev iaf.

2 kycling filéer
1 creme fresh franska örter
3 pressade vitlöksklyftor
5-6 skivor peppar salami ( som jag strimmla)
riven permasan ost på en höft
en skvätt söt sur chilisås
en skvätt mjölk


sen tigatelle till det. Seee där har ni Madeleines nya recept som jag ska döpa till Mädi´s kyckling salami Special =)

Nej grabbar & kvinnor. Nu ska jag vänta på att mannen min kommer in här i sovrummet och tar med mig storm, näck eller påklädd det visar sig =) Förresten så spräckte min busiga hund min läpp i kväll ajaj blödde gjorde det men nu är det bra =) Fyyyy Zhelda Fyyyyyy =)

Hej igen mina vänner... =)


2009-01-05 22:52:54
Jag kan då inte skylla på att jag har haft mycket att göra därför jag inte har uppdaterat, utan för att jag har helt enkelt inte haft någon lust, det ni ;)

Och inte har ja några roliga bilder att lägga upp heller, kanske en på stoffe intäckt i en massa badskum så det ser ut som att han har en gigantisk penis hahahah penis? =) Yeah what ever =)

På onsdag får jag besök från Norra delen av sverige, nämligen sorsele. Olle heter han och ska bo hos min syster och pontus. Vet faktiskt inte hur länge han hade tänkt stanna men det visar sig =) varmt Välkommen är han iaf!

Under all ledighet under julen o in på det nya året, har jag mest spenderat med vin eller min andra halva "stoffe". Inte har vi gjort så mycket heller förutom att sovit bort dagarna hehe...

Jag får önska alla lycka år 2009. Känner på mig att 2009 blir ett bra år :)

Nu ska jag knega på lite, så min kolega inte sliter ärsle av sig =) hehe hej..!!!

RSS 2.0