Borta bra men hemma bäst


2009-06-29 15:38:55
Så är det alltid. Var nyss hos veterinären hos ögonspecialisten i arboga och det gick bra. Det blir att ge zhelda ögondroppar dagligen p.g.a att hon har för lite tårvätska. Men vad gör det. ögondroppar 2ggr dagligen blir till en vana =)

Nej nu ska jag smälta maten. Hej och hå!

Det är inge kul längre..


2009-06-26 11:06:28
sitter inne på rummet för jag ser ut som jag skulle ha lagt mig i en brännässel buske. Snart måste jag fan gå till apoteket o säga gunes egzama, alerji cilit kremi. Doktorn hemma har ju ingen tid förns på tisdag så måste fan köpa kortisonsalva här nere. det här går inte längre! hela bräst o hals o nacke är fullt och det gör så jävla ONT! o inte får jag va i solen då heller... Suger ju då man knappt har sola nå o kommer vara lika jävla blek som när man åkte!

Hur stor är sannorlikheten...


2009-06-23 17:15:50
att jag träffat på min "syssling" ,här nere som jag inte träffat på flera år från norrland! Hur coolt som hälst!

Stoffe och niklas tar en varsin siesta nu. Kl 19 ska vi iväg till en guldsmets grej o hämta ut våra vinster vi vann på lotto igår under turkisk afton.

Niklas har bränt sig hahahaha, jag lite på armarna bara o stoffe lite på axlarna! Fan inte äns utomlands kan jag bli brun hahahah!!!

nejnu ska jag klä på mig o prata klart med syster min på msn.  Hare gött!

Om jag säger så här!


2009-06-22 16:36:23
VI NJUTER =)

Tortuna


2009-06-20 14:39:06
Det var en skit trevlig kväll, lugn för min del eftersom jag strax ska köra till arlanda... niklas är väll lite nervös inför detta. Men han har inge val hahah! Han och stoffe ligger där nere o sover en stund nu ska väcka dom aldeles strax så Niklas hinner hämta sina shorts i lastbilen innan Fhia & Robert kommer! Känner mig faktiskt ganska lugn idag, det här blir nog bra sig får vi hoppas. Blir nog värre då jag börjar närma mig arlanda hahaha. Nej folket nu ska jag plocka och diska undan det sista så det är rent och fint när Niklas föräldrar kommer hem imorgon!! Hejjpa!

Snart bär det av!


2009-06-19 01:45:23
Imorgon bär det av mot tortuna för att fira midsommar! sen därifrån på midsommardagen mot arlanda!!!

Ska lämna av hund mat o grejer hos maria sen hunden på b-hovda. innan JAG kör ut oss till tortuna haha! det går frammåt! Ska ha kortet innan vinter så e det bara!

Stoffe ska ha med sin data till turkiet så uppdatering kommer nog därifrån om jag känner för det!

Va in på hallbergs guld idag men ringen hade inte kommit än eftersom hon hade skickat den i måndags ist för i fredags som hon lova, det suger. MEN jag har en fin present som väntar på mig när jag kommer hem iaf!

God natt folket!

Veterinären, ögospcialist!


2009-06-15 17:11:55
Det gick "förhoppningsvis" bra hos vet idag. skadan på hornhinnan skulle läkas av sig själv men vi ska fortsätta o behandla. Ett misstänkt fel till detta är att det är ett medfött ras fel p.g.a att hon tydligen producerar för lite tårvätska. Så den 29/6 när vi precis kommit hem från turkland ska vi till en ögon specialist i arboga som ska avgöra om det blir att medicinera henne restn av livet med återfuktande ögondroppar eller om operation behövs ändå. Var faktiskt riktigt skönt att höra att det faktiskt gick åt det bättre hållet. Jag måla upp "fan" på väggen innan vi gick dit o lika bra så man inte blir besviken. Så min älskade ängel kanske klarar sig ändå för ett lån till att operera hade inte varit kul eller alla mina sparpengar tll körkortet vilket nog inte hade räckt för en operation på strömsholm. bara övernattning där blir väll fan 5000 spänn sen plus allt annat!

Nu e jag helt slut, så ska väll ta det lite lugnt o bara softa! Hejjpa!

Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder!


2009-06-14 15:35:47
Det har jag fått känna på idag när regnet bara pissar ner från himmeln.

Vart 3h sömn efter nattjobbet och 3h i natt innan jobb idag! så idag är en tröttsam dag, men det blir bra ändå!

Igår var vo hos Monica & farsan för att grilla och dricka lite gott. Temat blev nog ist "förlovningsmiddag" men rosé vin när vi kom och presenter. Sjukt snygga glas, så nu är det bara att börja samla på en serie som heter Intermezzo Satin. 4st vitvins glas fick vi av farsan o moncan.



Tck för en underbar kväll!

Vi kom hem i skaplig form och tid. Ja jag i skaplig form, stoffe var nykter =)

Nu ska jag trösta min ledsna hund sen vila en stund så jag orkar med ica maxi ikväll... :( ingen lust och ingen ork men ett stort måste! så här är det inga val inte!

Hej då folket!

Natten rullar på...


2009-06-13 05:20:10
Sakta men säkert, segt går det men frammåt. Vill bara hem o mysa med min fästman haha sjukt det låter =) Vi fick ju aldrig fira våran dag :( Vi får helt enkelt fira det hos farsan o monica ikväll när vi ska dit på käk :)

Förövrigt så är allt oki. Hoppas nu att stoffe har fixat med min nya mp3 spelare och lagt in lite skysst musik eftersom jag själv inte ids göra det =)

nya gardiner hann jag få upp igår i sivrummet också.. . Älskar att pyssla om hemma, synd bara att det ska kosta så förjävligt =) nya soffor o färger på väggarna skulle inte sitta helt fel, och en platt tv inne i vardagsrummet eftersom den vi har befinner sig i sovrummet. Så nu har ni min önske lista på förlovningspresent hahaahhahahahaahhahaha

Nej nu ska jag knega på lite till här.. höres...

Pssst... har en hemlighet...


2009-06-12 00:49:52




Idag den 12/6 -2009 förlovade jag och stoffe oss =)


hipp hipp hurra hurra hurra =)



i

En tydligare bild på ringarna, och dom heter fantasy




God natt folket nu ska jag smna med ett leende på läpparna =) Puss på er alla!






Försätter att skriva här! Var ner på stan idag för att lämna in min ring för föminskning tyvärr var den lite för stor så får tillbaka min älskade nästa vecka :( Hoppas jag innan vi far till turkiet. Må gudarana vara med mig nu iaf.
Fixa ihop en liten ram med 3 kort i och annonsen =)



i den hörnan blev det bra! ska aldeles strax lägga mig en stund så jag får vila lite i student röjjandet utanför innan natt jobbet kallar!
Köpte mig förresten en mp3 spelare idag o sandisk sansa clip. Så liten o skysst =) och självklart svart =)

Ha det gott folket puss

Veterinären, Jobb till 21.30 sen blev det akuten nästa!


2009-06-11 10:25:58
Nått sjukt var det som hände så att tungan svullna upp, det börja med attt jag inte kunde prata på rapporten, så min kollega fick ta min lilla lapp och rapporetra åt mig.

Sen när jag kommer ut kan jag inte andas, det blir bara värre och värre. Så älsklingen min fort som fan körde han upp mig på akuten, vi tryckte på larmklockan lera gånger o dom trodde att det bara var för att vi vi komma in snabbare för att det var en före i kön. sen till slut öppnar dom när dom ser att jag själv trycker och är knallröd i ansiktet och säger " det är faktiskt en före i kön" då skriver stoffe "lätt" förbannad hahah ja men hon kan ju fan inte andas o d står ju för i helvete att man ska trycka om man har andningsbesvär. Då ni då gick d jävlar fort in i rum med nålar o syrgaser o massa skit som spruta in i mig, blicken flacka o höll på att svimma vilken sekund som helst samtidgt som jag grät! var ju livrädd...

Älsklingen min höll mig  handen hela tiden" Love u" efter ca 30 minuter gick svullanden ner, jag kunde andas o blicken flacka inte lika mycket utan nu kunde jag fästa blicken på punkter. Fan vad hämst jag trode nästan på en hjärnblödning där eftersom min blick bara ville fäästa sig upp så högt det gick till höger hörn.  men när allt lugna sig så ville dom att vi skulle stanna kvar på opservation nån timme "ahhaha trodde ni va" nevva nu måde jag bra o nu skulle jag hem så blev det! tyvärr så har jag tagit ut tung piercingen nu så nu finns inte den kvar, så nu är väll stoffe nöjd =) o tandläkarn!

Snart ska jag iväg på avslutnings fika! whilles skolavslutning! hos svärmor =) sen går jag över till jobbet börjar 16.00 idag!

Veterinärs besöket gick inte som jag hoppats på blir nog operation för zhelda på det ögat hon "Inte" är försäkrad på p.g.a hon hade en ögoniflamation som valp innan vi fick hem henne. så frågan e om det går på uppfödarens dolda fel försäkring! det återstår och se ska behandla henne med en 3 olika droppar nu sen ska vi tillbaka til  vet på måndag! som sagt! Blev ingen bra dag för mig igår eller vad tycker ni?

Tjing!

Men denna dag kan jag ge er en dag från i fredags iaf!


2009-06-09 16:27:54


Idag är det ingen bra dag!


2009-06-09 13:50:29
.....

love untill the end


2009-06-06 23:57:38


Ögonen svider av trötthet!


2009-06-05 06:20:08
Det är bara att gno på och le, Kaffe och laptop och ett blogginlägg så här på morgon kvisten innan arbetet!

Hela helgen ska jag spendera på klockan! Bara att jobba på nu tills vi åker och le. Ska inte klaga!

Underbara sambon min ska ner på stan idag tydligen o beställa en present "överraskning" till mig sm jag kommer få evenuellt nästa redag, tidigare eller senare beror på. Se på fan bara av att veta det blir jag ju mera nyfiken hehehe... hatar att inte veta, men det ska bli kul och spännande =) Men undrar ändå vad det kan vara! Helgen o veckan kommer ta en evighet haha! ick inte äns stoppa in huvudet inne vid datarummet igår när han satte o kika nå. Nej nu, nu vill hag nästan gå igenom hans data men då försör jag ju det roliga. Ajabajja Madde =) hahaha

På måndag ska jag eventuellt "spå" mig! Vet inte riktigt hur det går till men berättar mera om det då =) o jag hoppas på tur & lycka! men som vanligt med Madeleine så blir det väll otur o nackdelar med allt. Jag måste då ha som en slags förbannelse liggandes över mig =)

Tyvärr har jag inga fler bilder att bjuda på men ni får nöja er med ett inlägg. Nu måste jag ut ocg kissa hunden och sen väcka kärleken med fruksot på sängen =)

Bilden är lånad från google

Betakaroten/Betagranat & en ny bikini


2009-06-03 15:22:39
Blev det investerat på dagens besök på staden med Jenny! Så sliten idag. Ska snart fixa käk o vila en stund innan jag ska ut i trafiken och köra! ha det gott folket.



Innehåll per tablett
Betakaroten mikroinkapslad) 25 mg
Granatäppleextrakt 4:1 200mg
E-vitamin (mixade tokoferoler) 30 mg
C-vitamin (askorbinsyra) 100mg

Granatäpple ses som en helig frukt i många religioner. Den representerar liv, återskapelse, fruktsamhet, giftermål mm. Granatäpple kommer ursprungligen från Västindien, men odlas nu runt om i hela världen. I BetaGranat kommer den från Kalifornien.





Igår var vi även o fick spruta i röven jag o stoffe ajaj, men det gick bra =) sen kom biljetterna o reseförsäkrings kortet hem med posten idag! Like it!!! =)


Nu ni


2009-06-02 12:56:06
Är resan bokad. Alanya all in clusive 20/6-27/6 och ja vi drar 20.00 på kvällen på midsommar dagen! Nån som e vlig att köra oss till arlanda då? Blir jag, baby och älskade nicklas som åker! Ska bli så skönt!

Här har jag lite bilder från festan i O-hamn

se så jag fixa det =)

Här va vi nog alla småfulla på "alkoholfria bålen eller vadå? " =)



Då var det middags dags eller om det var strax efter hahaha "Jag och Erik, Niklas smått i bakgrunden"



Och så Prinsessan med sin prins och mor =)



Stoffe har sina fina sidor, men inte blommor i sitt hår! =)


'
Det var dessa party prinsessor som anordna festen, grymt var det!



Prinsessan av dom alla! Petra Hansson så klart! =)



Och självklart ska vi inte missa bilden på turteduvorna =)




RSS 2.0